jippi

tankte bara saga att jag idag klarade mitt californian driving test, jihuu sa nu har jag, eller om en vecka far jag mitt korkort, lite coolt tycker jag allt att det ar faktiskt. Gjorde nagra fel enligt gubben som jag korde med, men det var inte sa farligt, haha man kan ju inte vara helt felfri eller? och om amerikanarna hade kort sa som denna man ville att jag skulle kora sa hade trafiken minst sagt varit battre har..

Nu ska jag in till san francisco.
Ha en fet lordag dar hemma.
Puss haj

veckan eller this weekend

en vecka till har gatt!
Ebba var sjuk halva veckan, sa det var en valdigt lugn vecka, Ingen skola, ingen gympa ingen bibblan..
I fredags vid halv sex tiden kom Line och hamtade mig. Eftersom jag var trottare an trottast var jag inte sugen pa att aka nagonstans, darfor erbjod Line sig att hamta mig sa att jag skulle hanga med henne och resterande av ganget till fest vid berkeley university. Ivag kom vi, men sakta gick det, herre mina gudar, jag rekomenderar ingen att kora ute pa highway runt 5-7 en fredag, rena rama korvstoppningen. Men senare an beraknat kom vi fram. I berkeley motte vi Mathias, en gammal klasskamrat till Line, som for typ tva veckor sedan flyttat till Berkeley for att plugga och simma i 3 ar. Vi at middag i en av matsalarna som finns pa omradet, snacka om att man hade blivit fet av att plugga har, haha, men jag kan faktiskt erkanna att jag saknar skolan lite, eller atminstone stamningen, att kunna sitta i en matsal tillsammans och ata. Ar faktiskt sugen pa att forsoka hitta nagon utbildning sa att jag kan ta ett ar och plugga har, later inte helt fel..

Det blev utgang sedan nar de andra toserna anlande, en ball kvall, amerikanare festar pa ett annat satt an vi svenskar, festen var slut vid tolv haha. Men nojda var vi iallafall. Alla ar sjukt oppna har, det ar latt att fa nya vanner om man bara ar oppen sjalv.
  Pa lordgen blev det en redig frulle i matsalen igen, dar man kunde ga och plocka allt mojligt.
Sedan begav vi oss hemmat, jag och Line akte till target, kopte lite presenter till Mia, sedan korde vi hem till Johanna som fixat smorgastarta och prinsesstarta ( : .. Mia fick skydiving och massa kramer och tval av oss hihi, Sa till varen ska vi nog ut och skydiva allihopa, hoppas jag pa..
  Jag korde hem lite tidigare eftersom Line madde daligt, vi gcik till sangs, men jag vaknade av att Line skakade, hon hade fatt feber och madde riktigt kass, sa det blev for mig att ringa till Johanna och be henne hamta mig, sa att jag kunde aka med dem in till San francisco, dar det skulle bli grekiskt fodelsedagsfirande mat.
Det var riktigt god grekiskt mat, i north bay i san francisco, har faktiskt inte varit i det omradet innan, men det visade sig vara riktigt nice, massor med resauranger och nog en hel del coola affarer. sa detta omradet star pa tur att bli utforskat.

Lordagskvall efter maten splittrades klungan, Johanna skulle hem, Ida med, Mia och peter gick hem till sig. Jag, basse, peter, sanna och hennes van gick hem till peter och Basse. Somnade till ett anvsnitt av Lost.
  Sondag, jippi Stina pavag in till staden, vi vantade pa att Stina skulle anlanda, vilket hon gjorde vid ett, vi hamtade upp en nyanlad sofie (en kompis till Stina) sedan var det frulle pa honey honey. Efter maten gick jag Stina och Sofie och shoppade litta, sedan tog vi en fika.

Trott som en gnu kom jag hem vid halv tio tiden, bums i sang med mig.
Nu har jag precis varit och tranat, ebba sover, och snart ska vi till lekplatsen for att leka med Felicia och hennes stella och den lilla pagen som jag inte kommer pa namnet pa hihi.

Satt och tittade pa bilder fran var skidresa forra aret, gud toser vad jag saknar er ( : , Mycket, och sedan hamnade jag bland turkiet bilderna fran sommras, Fie, emma och Elin =grispower, love you my girls.

Puss och kram

                                                                 

                            Mia oppnar alla presenter som jag slog in i bilen pavag till Johanna, haha valdigt fint inslagna..       

                                                             

          partyhatten pa, vilket kalas det blev nar den kom pa ( : , Johoanna, Line och ida ar i vart fall valdigt sota i sina hattar. 

                                                    

                                                    

                                                      Jag har gjort en skylt sa att Ebba ska veta vilket som ar hennes rum ( : 
                          
                                                    

                                                    Prinsessan av Los altos var det har ja ..
                                                   
                                                     

                                                       tva sota, coola, snygga om Ebba far valja orden tjejer pavag till lekplatsen.

                                                            

haloj

Forra veckan gick fort som det brukar gora. Var dock ganska trott efter min helg med Ebba ( : hihi, det ar inte latt att vara mamma over en helg om man inte ar helt van vid det, men det gick finemang, jag och Ebba ar vanner for det mesta.

Min silversmideskurs borjade i tisdags igen, jag alskar att ga pa den, dock ar det lite svart ibalnd, dels fattar man inte allt pga spraket, sedan ar allt helt nytt, sa jag vet ju inte hur jag ska gora, men jag har tur, for alla ar valdigt hjalpsamma, sa jag kan fa hjalp nar jag vill. Forra terminen jobbade vi med casting, dvs man formar i wax, sedan ljuter man i gips och smalter silvert. Nu haller vi pa med fabrication, vilket innebar att man jobbar med mer bojbart material, eller att man varmet upp det sa att man kan boja. Alla haller pa med ett projekt dar vi fatt varsin sten. Jag ska gora en ring med min sten, eller det ska bli en ring med en sten i. Jag far ta bild nar den blir fardig sa ni far se.

Jag har nog glomt baratta att jag borjat pa volleyball, eller sa har jag sagt det kommer icke ihag. men i vart fall har jag slutat igen. Herregud det var bara stolpskott i de clasen. Om man har hallt pa och tranat hela sitt liv, pallar man inte trana med ett gang notter som delvis ar for kraftiga, eller for otranade for att ens orka hoppa. Jag kan ta ett exempel pa en man som tar kursen, han ar i 40 ars aldern, lite mullig, glasogon som trillar ner nar han hoppar lite, gammla traningsklader som jag tror kan ha tillhort hans gammel farfar, han kan dessutom sjukt kass engelska. Och spela med honom ar som att spela med en 3 aring, armarna gar hit och dit och han kan inte fanga nagra bollar, han har inte heller nagon aning om vart har ska sta. Dessutom fanns det ingen direkt larare for kursen, sa ja jag skiter i den, kanns inte sa utvecklande att trana med en grupp notter.

I torsdags var jag pa barone cafe, ett cafe dar vi au pairer brukar traffas ( : . Jag korde dit med Julie, vi motte nadja och tatjana, sedan kom ett helt gang svenskar, forsta gangen vi har varit flest svennar pa en torsdagskvall pa barone cafe, det brukar namligen vara tyskt i mangder.

I fredags efter jag slutat akte jag till gymmet. sedan vidare till Line. Line jobbade till tio, men barnen gick i sang vid 7.30, sa vi kunde gora vad vi ville, och det gjorde vi, haha vi lagade risgrynsgrot, herre min skapare vad gott det var ( : . vi satt och njot.
  Nar Line slutat begav vi oss till Johanna, som var ensam hemma, bubbelbads party ( : hihi, sa mysigt att sitta ute i ett avrmt kar nar kylan borjar komma.

Trotta som bara den bestammde vi oss for stranden pa lordagen. Forsta doppet i det bla for aret, FY fasiken, det var sa jakla kallt, men uppfriskande hihi, det var mitt forsta dopp i USA, lite coolt.
  Pa kvallen hade vi pizzakvall hos Ida, som aven hon var ensamen hemma....

Sedan var det dags for mig att bege mig hemmat mot the south bay for att hamta upp Charlotte pa flygplatsen.
  Trott efter en handelserik helg somnade jag sedan tidigt i sondags.

Onsdag idag och ikvall ska jag aka skrillor med Julie och Tina ( : . Sedan ska jag nog traffa ganget inne i san francisco i helgen hoppas jag pa, Mia fyller ar sa det ska firas ( :

Hoppas ni mar bra dar hemma, saknar er. Puss haj leverpastaj

                                                           
 
                                                                    En valdigt trott Stina ( : 

                                                            

                                                           

                                                          

                                                             And we took our jumping pictures

           

myshelg med Ebba och Line

Veckan har sprungit ivag som vanligt.. tiden gar sa sjuktligt fort ibland.
Jag hade clas som vanligt i mandags kvall, ja det ar kanske inte sa roligt , men jag far credits och traffa vanner ( : .. I tisdags hade vi aupari mote, gud det var helt meningslost ma jag saga, jag trodde vi skulle bowla , men det var ingen som ville gora det, sa jag akta hem igen haha.

Onsdag var det dags for mig att borja en ny clas, namligen volleyball ( : jihuuuu. Klockan 8.00 borjade det, jag var i god tid, vilket amerikanare inte ar, sa jag var en av de forsta. Salen fylldes, och efter ett tag var vi runt 30 pers som skulle lira. Det ar en lite konstig clas, for dar ar typ ingen larare, sa man kommer kanske inte utveckla nagra speciella skills inom sporten om jag sager som sa, men det ar roligt iallafall. Och har jag tur kan man hitta nagot team att spela i sasmaningom, det hoppas jag pa.
  I torsdags traffade jag Nadja och hennes van over en fika, riktigt trevlig tyska toser ( : haha...

I fredags korde jag och Ebba charlotte till flygplatsen, det skulle bara av till la france for skidakning ( : . Ebba somnade i bilen och vaknade en timme senare, Vi begav oss till en lekplats for att gunga och leka.
Pa kvallen kom Tina och Julie over, mexicans mat och en dalig rulle, riktigt kul att traffa dem, jag har inte traffat dem pa sa himla lange, som sagt tiden springer.

Efter halftdalig somn vaknade jag och ebba. Jag korde ebba till mekaela som hon skulle leka med i tva timmar. Nar jag kom hem hade min dansk anlant, hon satt i sin bil med rutan nera och diggade till dunkande musik, cooling haha.
Vi begav oss till Joanns, for att kopa lite tyg, vi hade namligen tankt sy lite.
  Upphamtning av Ebba, Lunch, och sedan gick vi in till Los altos downtown. Vi invigde det nyoppnade frozen yoghurt stallet i downtown, OOO my sa gott det var hihih, det far bli mitt stalle som jag kan ga till nar Line ar har, alltsa far hon inte komma for ofta haha. Val hemma sa var det dansdags, ebba fick pa sig en dansklanning sedan dansade vi loss.
  Kvallsmat blev tacco, kittlade gott i kistan. Sedan somnade vi i soffan framfor chocolate..

Tidigt uppstining for mig, eftersom ebba vaknade innan 7 , hihi jihuuu. Vi tittade lite pa film, joggade en runda, at frulle, dushade, kladde oss, da kom Line upp, haha.
Vi korde mot Los gatos, dar ebba skulle leka med elvira idag. Lamnade av ebba. sedan akte vi in till downtown. Varldens mysigaste downtown, dit maste vi familjen nar ni kommer ( : ; Efter manga om och med hittade vi ett stalle som hade uteservering, eftersom det var en supervarm och solig dag idag, sa ville vi sjalvklart sitta ute.
  Impuls gjorde att vi efter att ha hamtat ebba akte till santa cruze. Lekte pa stranden, i sanden och i vattnet. Sedan gick vi till downtown, haha Manga sadana denna helgen. Vi vandrade omkring, denna stad ar sa himla skon, sa avslappnad och behemisk, eller surfisk, massor surfarfolk, sa nice. Vi tog varsin Jamba. sedan var det dags for hemfard.

Nu sitter jag har, ska snart snart sova, ar trott som en gnu hihi, ska lagga mig i vart fall och lasa the kite runner, det ar nog en av de basta bockerna jag last, jag grat haromdagen till den, da ar det en bra bok.

Lite bilder till helgens ara kommer har
Tack for en supermysig helg Line
(btw jag har andra vanner an Lina haha, det rakar bara vara sa att det ar hon pa alla bilder haha)





Ebba var en prinsessa ( : , det kan ni val se ?

      

                                        
                                        Kom sa gar vi till vattnet..

                                      
                                       Ahh akta vagen, snabb reaktionsformaga. 
                                                                                            
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
         

                             
                                                

                                                                                     WE LOVE JUMPING PICTURES

                                                 
      
Maste bara visa min fina troja som jag fick av Line i julklapp, Nar hon hittade den sa hade hon tankt pa mig direkt, darfor hade den varit ett sjalvklart val av julklapp till mig. haha

                                             


.



ja har behovs val ingen beskriving ?





ute och gar for att fosoka fa Ebba att somna ( :



En sottos som leker i snon



Ebbas nya skidor.



ganska vig anda?






Line pose....



Lika glad som alltid inne i bortalagets omkladningsrum



Line kande sig som hemma och borjade installera sig..







Lines homemade shoes, soooo sparkling.





En knapp van jag har .....Men vad skulle jag gora utan henne.

Ett nytt ar

Sa ar julen over, lite konstigt att fira den utan sin egen familj, men den var valdigt mysig iallafall. Vi hade kalle anka klockan tre och sedan riktigt svensk julmat, sa jag klagar inte ( : ..
  Eftersom jag var sjuk hela julveckan var jag for trott for att aka hem till Line den 25:e (hennes familj hade bjudit dit mig om jag kande for det, for att fa fira en amerikansk jul). Jag begav mig isallet till Line pa Fredagen, Sa jag fick min dos av amerikansk julmat iallafall.
  Pa lordagen var mitt och Lines Mal att hitta parlbutiker i San Francisco. Vi hade hittat tre stycken pa internet som lag i samma omrade. Vi parkerade bilen som vanligt pa Pine, sedan borjade vi ga, helt plotsligt bafann vi oss i ett omrade med typ bara uteliggare, haha dar kom vi tva gaende, fick nagra blickar, men va fan det var mitt pa ljusa dagen vad kan de gora?
Vi hittade forsta parlbutiken ganska fort, den var verkligen toppen, den andre var ganska skum, typ mitt inne i en grand +att den var valdigt rorig. Den sista butiken vi hittat pa internet visade sig vara allt annat an en parlbutik hihi, +att den var stangd hihi...
  Lunch blev det pa vart nya favorit stale honey honey ( : , vi slot aven upp med Stina, som sedan lamnade oss.. Vi splittrades vid fyra tiden for da var det dags for mig att bege mig till taget.

I mandags var det dags att aka ivag och aka skidor i Kirkwood, nara lake taho. Hann inte med nagon skidakning pa mandagen, men var ute och lekte i snon, man maste ha gjort det for att fortjana att fa lite varmchoklad ( : .. I tisdags akte jag och Charlotte skidor pa formiddagen, Harligt, dock kande jag mig sjukt skakis pa benen, jag behover helt klart aka mer, kande mig helkass ju haha. Pa eftermiddagen hade jag Ebba, men jag hann med ett sista ak innan systemet stangde.
  Vi vaknade sent pa onsdagen, Charlotte och Oscar hade bestamt sig for att bege sig ut med skidor och slade med Ebba, jag valde att ta en halvdag i backen istallet. Toppen att bara fa aka ner for backarna, trillade bara nagra ganger ( ;, men jag tror att det ar bra att trilla lite haha. Nyarsaftons kvall var vi ute och at pa restaurang med nagra av charlottes och Oscars vanner, supernice stalle, mysigt med riktigt skidstammning.
Hemfarden blev pa torsdagen.

Fredag var jag med Ebba pa gympa, sedan hade vi lite picknick och akte till en lakplats.
Pa kvallen traffade jag Tess och hennes kompis som ar har pa besok fran sweden, Vi var ute och at pa Bj;s, sedan blev det film hemma hos Tess van Brandon.

Igar, Lordag tog jag taget 9.23 till San Francisco. Idag skulle jag traffa Line och henner Mor och Far ( : .. Vi gick en guidad runda inne pa baseball arenan i San Francisco (haha jag kommer inte ihag vad den heter) den anda jag kommer ihag ar att lagets turnummer ar 24, bara sa ni vet.
Frusna som bara den akte vi och at lunch pa honey honey, rediga burgare med strips. Sedan akte vi till Lines foraldrars hotel, det var namligen dags att se american football on Tv, jag fick reglerna foklarade for mig och var faktiskt ganska fokuserad den forsta kvarten, men sedan somnade jag hihi... Nar matchen var slut var klocka redan runt nio. Lines mamma var sugen pa thai, sa vi begav oss till ett thai stalle som vi varit pa innan, supergod mat.
  Pavag tillbaka overvagde vi att kopa en cheesecake from cheescake factory, men matta som vi var avstod vi. Jag foljde med Line och hennes paron hem igen till hotelet, vi hyrde en film, kommer inte ihag namnet pa den, men den var valdigt bra, jag somnade dock, (men det ar inte sa ovanligt for mig hihi)..
Vid atta ringde klockan och vi gick alla upp. Vi stannade in om starbucks, sedan korde familjen mig till taget. Det var verkligen en supermysig lordag.
  Idag har jag bara jobbat en kort stund medans charlotte och Oscar var ute och cyklade.

Ja det var dagens uppdatering.
ha det smor!

RSS 2.0