Miami

Da har jag varit i en ny delstat i USA, inte illa, far faktiskt se en hel del har under mitt ar.
  Mitt plan gick sent pa mandag kvallen, efter att Charlotte kort bilen till flygplatsen, lamnat den till sina foraldrar, de korde hem bilen, jag fick bilen, korde till flygplatsen, parkerade bilen pa korttidsparking, sa satt jag till sist vid min gate och vantade.
  Flygresan gick fort, jag hade varldens tur, hela planet var fullt, forutom pa min rad, vi var bara tva (hihi tva unga sma tjejer), men med all plats var det inte sa svart att sova, jag sov mig igenom 6 timmar.
  Framme i Miami, wiiee, hihi men hallo var ska jag ga, var gar bussen?  Jag hittade bussen, tog forst buss J och bytade sedan till buss M, varmen var lite sadar lagom patrangande, men man ska inte klaga. Hittade till mitt hostel, sag riktigt nice ut, massor med ungt folk som satt utanfor, kan det bli battre tankte jag ( :..
Formiddagen tillbringade jag emd att kolla laget, gick och kopte solkram, och gick sedan ner till stranden, snacka om harlig kansla att ligga pa bechen i Miami south beach.
  Vid tre tiden motte jag My vid bussen, gud vad det var roligt att traffa henne igen, det var som att fa besok fran nagon man kanner hemmifran, eller man kan ju nastan saga att vi gor det, for hon ar ju fran trellehulla. Vi gick ner och njot pa stranden. Nar det borjade bli lite kyligt begav vi oss upp for att gora oss iordning, dock blev det bara en chill kvall pa hostelet. Vi traffade tva tyska killar, chris och Carsten, satt och snicke snackade lite, och det visade sig att de skulle aka ut till key west dagen efter, vilket vi garna kunde tanka oss att hanga pa.
  Vid tio pa morgonen satt vi i bilen redo for en heldagsutflykt med vara nyfunna vanner. Haha bade jag och My tankte pa det som vara mammor lart oss, ak aldrig med framlingar, haha men vi skjot bort mammornas varningar, det visade sig bli en toppen dag. Key west var fint, men inte ett stalle som jag skulle vilja aka till igen, men det ar lite coolt att ha varit vid den sydligaste spetsen i hela USA.
  Efter en heldag med 4 timmars bilfard till Key west och 4 timmar tillbaka till south beach, var vi sadar mattligt trotta. Det blev darfor tidigt i sang.
  Torsdag, MOLNIGT, precis som det varit dagen innan, men hallo det ska det val inte vara i Miami?
Jag och My beslot oss for att ta oss en lite vandring, vi shoppade lite och gick omkring, var ute och gick i mer an 7 timmar haha.
Fredag, sista hela dagen med My, vi borjade pa stranden, efter att ha besokt de fina toaletterna pa ett hotel precis vid stranden (eftersom toaletterna pa hostelet var allmant skunkiga passade vi pa att ta en starbucks varje morgon och sedan utnyttja toan som de hade hihi)...... Vi lag i vart fall pa stranden pa formiddagen, sedan bestamde vi oss for att ga ut och ga, var ute i 7 timmar aven idag. Pa kvallen gick vi till Lincon road och at god pasta, trotta och ont i fotterna vandrade vi sedan hem de cirka 30 minuterna.
  Lordag, My skulle hem, vi tillbringade formiddagen pa stranden. Sedan motte vi Felicia som skulle bytas ut mot My ( : ,, vilken tur jag har att fa tillbringa semester med mina vanner.
Vi vinkade av My, lite skumt, men jag hoppas att jag ska kunna fa henne att komma hit till san francisco, annars kommer vi ju ses nar jag kommer hem.
Jag och Felicia chillade pa stranden, checkade in oss pa samma hostel, hade varldens tur och fick rikgti trevliga roomies, nadin och sarah. Tillsammans med Nadin och Sarah, som kommer fran tysklad spenderade vi den mesta av tiden, det blev faktiskt mest bara chill pa stranden och lite fest pa kvallarna, ( : ,, men det ar val sa det ska vara att vara ungdom, och dessutom hade vi ju semester, och det innebar att man inte ska gora nagotting tycker jag hihi.

Nu ar jag Hemma i Los Altos igen i vart fall. skont att vara tillbaka men samtidigt langtar jag till nasta gang jag har chansen att ut och fara, men det kommer komma en tid da jag har mojlighet att gora det.

Mormor och Morfar ar har nu, sa vi delar Ebba, vilket innebar att jag inte jobbar sa mycket denna veckan.
  I helgen ska Line antagligen komma hit, hon ska ta med sig sin symaskin sa ska vi forhoppningsvis fa tid att sy lite, kanske far tid att aka till stranden med eftersom det ar supervarmt vader har nu ( : ..

Ja min uppdatering om Miami kanske inte var sa detaljerad, men men det ar val battre an inget.
Horde att det snoat dar hemma, HALLO vad hander med vadergudarna, det ska vara var nu dar hemma, inte SNO.
Puss haj leverpastej

                                                

                                                   ute vid key west

                                               

                                              

                                             

                                             Mycket Startbucks

                                           

                                            

                                          

                                          

                                           a smal car I found ( : 

                                         

                                        

                                       

                                      


                                      

                                     

                                     

                                   
    Mina vaskor kan man inte missa haha, den dar nyckelpigevaskan ar min ( : haha, alla bara skrattar at mig nar jag sager det.. Men i vilket fall som helt hade jag en toppen vecka i Miami, sa himla glad att fa traffa My igen.


I brist pa annat

Jag maste bara beratta, jag blev stoppad en av polis precis, hihi. For forsta gangen, dock blev jag sjukt irriterd nar jag dag det blablinkande/rodblinkande komma bakom min bil. Men som man maste korde jag in till sidan. Polismannen kom mot min bil, man maste sitta kvar i bilen, veva ner rutan och stanga av motorn haha, han lyste med ficklampa mot mig. hej!
- har du tagit nagra mediciner? Svar: ja sjalvklart jag ar helt nerdrogad... (vad tror han, ser jag ut som en knarkare eller?)
-har du druckigt nagot? Svar: ja jag tog mig precis nagra jagers (hallo ser jag paverkad ut?)
- Na men anledningen att jag stannade dig var for du korde sa langsamt, hahah HALLLO jag holl kanske 23 pa en 25 vag tjenamoss, jag korde sakta for att jag hade en polis bakom mig, och sen kom jag till en lastbil som stod mitt pa vagen. och om det ar nagot jag har lart mig ar det att man ska kora sakta forbi lastbilen, det kan komma en gummitant, eller 25 skolbarn utspringande ( kanske inte dock klockan 12 pa natten en torsdag haha, men anda liksom)
- Sen var det ocksa sa att du stannade en cm efter linjen som du skulle stanna vid nar du svangde till hoger..... !!! ( haha han var bakom mig, hur kan har se det?)

Jaja i vilket fall som helst ville han bara beratta detta for mig, sedan onskade han mig en god kvall och god natt haha. Man tack, det ar inte var dag en polis onskar en en god kvall.

God natt pa er, nu ska jag verkligen sova

Golden Gate in the night

Jag skulle bara ut och ata med Julie igar, vilket vi var, men det slutade med att vi akte med Tina och hennes tva vanner fran tyskland till Golden gate. Hihi valdigt impulsivt, men frackt att se den roa bron pa natten. Det tog en timme dit, och sedan snurrade vi runt lite for att hitta utsiktsplatsen, Var hemma och kunde ga till sangs vid ett.

                                                      

                                                      

                                                     

                                                    

                                                   

                                              Kommer sakna denna tosen som aker hem om tva veckor. Knappt att alla aker......

Det var i vart fall maktigt att se golden gate pa natten + att vi hade stjarnklart och fullmane, onskar dock jag hade haft en battre kamera, var svart att ta bra bilder men men.

jajajaaa Ida jag uppdaterar min blogg nu

Fick klagomal fran Ida idag att jag inte uppdaterar min blogg, haha kul att de som jag umgas med ar mer intresserade av mig blogg an folk dar hemma hihi ( : ... Men for din skull Ida, tar jag mig nu tid att skriva lite.

Jag har faktiskt gjort en hel del sedan jag skrev sist, tror jag, lat mig grava i mitt minne, kanner mig som en guldfisk, kommer ju inte ihag vad jag gor.

Forr forra helgen kom Ida over till mig, efter att ha kort for lang pa 101an, ringt argt for att bli inslappt kom hon tillsist i vart fall. Vi bestallde mat fran en grill har i Los Altos. Sedan satte vi oss framfor tvn med charlotte och Oscar och sag pa slumdog millionaire, riktigt bra film, fick massor av oscars, sa den kan jag helt klart rekomendera.
  Vi kom ganska tidigt i sang, fick i vart fall var somn, for vi vaknade redan runt nio. Halv tio var vi pakladda for en loprunda. Vi sprang min vanliga runda, tog oss kanske 40 minuter, skont.
  Eftersom Charlotte och Oscar skulle cykla pa formiddagen jobbade jag, vi gick bort till skolgarden och lekte. Sedan somnade Ebba pavagen hem. Jag och Ida bakade applekaka, eller rattaresagt smulpaj, MMMMM gott, vi gjorde en mix av varandras recept. Pajen blev i vart fall uppskattad.

Pa kvallen akte vi in till Basse, som hade lamnats ensammen i sin lagenhet, det blev thaimat, morotter, gurka och dipp och ida kopte pizza och hamburgargodis hihi... Sedan blev det into the wild, en rikrigt bra film det med, dock somnade jag var sjukt trott.

Sondag: Johanna och Line anlander, och vi beger oss for att klattra hela ganget. Tillbringade ett antal timmar pa vaggarna. Trott och hungriga beslot vi oss for att kaka pa cheesecake factory ( : mmm har aldrig atit dar innan, men det var supergott.

Veckan regnade bort.

I fredags nar jag slutade akte jag direkt ivag till Ida. Bilen var lastad med skidor, vi skulle namligen bege oss till lake tahoe och aka skidor.
  Vi sju tiden packade jag, Ida hennes barn Caroline och vardpappa Andrew in oss i bilen. Tjock med trafik, men det flot anda pa.
Val uppe var det direkt i sang, maste vara utvilade om man ska aka skidor ju....
  Vi vaknade redan vid sjutiden, mm en matos kom flygande in i vart sovrum. Med en stadig frulle bestaende av bacon, agg och bagle begav vi oss, dock lite senare an vad vi tankt oss till skidanlaggninge, Alpine meadows.
  Ida som hade fatt en skidlektion i fodelsedagspresent av sin vardpappa, hade lektion mellan 11-1. Under tiden akte jag med Andrew och Caroline. Ar helt impad over hur bra barn kan aka. Jag onskar jag med hade lart mig nar jag var liten, jag ska iallafall lara mina barn aka skidor nar de ar sma, hihi men det ar LANGT tid tills dess...

Efter en heldag med skidor var vi helt doda vid fem tiden. Efter lite om och med bestamde vi oss for att det skulle bli tacokvall, inom safeway, dar blev Ida sa sugen pa jordgubbar, kiwi, banan och vitchoklad ( in i ugnen) sedan glass till ( kommer inte pa vad det heter), men i vart fall sa kopte vi sa vi kunde gora denna goda efterratt med. 
  Vi fick manga konstiga blickar jag och Ida nar vi gjorde iordning det som ska vara i tacos, hahah annanas? gurka? paprika? men hallo konsitga americaner ( : .. Men det blev lyckat och efterratten likasa.

Sondagen var meningen att vi skulle aka skidor med, Eller Ida och familjen kunde aka, men jag akte bara ett ak, Grat mig ner for backen hihi, hade sa javla ont i skenbenen, och man maste ju kunna anvanda sina ben om man ska aka skidor, kandes som om jag skulle sla ihjal mig om jag forsatte aka, eftersom jag inte kunde svanga som man bor haha. Sa jag satte mig inomhus och vantade medans de andra for ner for backen, kandes sjukt deppigt, men men.

I vilket fall som helst hade jag en toppen helg, Tack ida och familjen!
 
Idag ar det onsdag, och jag ar sjuk som vanligt hihi. kanns som om jag varit det valdigt mycket. Hade halft nacksparr mandag och tisdag, ont i halsen och oronen, och ar pavag att bli forkyld nu. JIHUUUU...
  Ikvall ska jag traffa Julie, imorgon ska forhoppningsvis traffa Matilda och hennes tyska gang, och pa fredag ska jag jobba kvall, sa forhoppningsvis ska matilda komma.

Men i vilket fall som helst langtar jag till Mandag natt, Da ska jag till MIAMI ( : , sol och bad, det kan jag behova.

Hoppas alla mar bra dar hemma,

RSS 2.0