Fie Lotte Rullgardina krysmynta i Los Alots

Så har jag ÄNTLIGEN fått ha min Fie lotta här, trodde inte det skulle bli så, men lyckligtvis fick jag henne över atlanten ( :.

Familjen intog San Francisco på onsdagen, men jag valde att stanna hemma denna kväll, hade mitt favo pilatespass, så det fick gå före haha.  Torsdag så fort jag slutade åkte jag in med tåget mot staden, mötte fie vid forever 21, konstigt nog kändes det helt naturligt att hon var där, fick en härlig kram och sedan gick vi in på forever. Men tack och lov var fie inte sugen på shopping, så vi gick och tog oss en starbucks och satte oss i solen. Sedan vandrade vi bort till hotellet där familjen skulle tillbringa några nätter, hihi okej hotell men området kan diskuteras ( : , gillar man hemlösa och höga människor är det rena paradiset, och om man gillar ha en skrikande kvinna i form av -FUCK YOU... en hel natt var det också bra haha, nä men rummen var fina. Men det är helt sjukt så stor skillnad det i i San Francisco, du kan gå på en gata som är helt lugn och fin, sedan vandrar du two blocks away så är det bara hemlösa människor all over......... lite obehagligt tycker jag.


Men som sagt, in på torsdag, vi slöt upp med familjen, i form av Inger, Bosse, Niklas och Rasmus, och Fie så klart. Vi vandrade genom china town, mot north beach, som är Italienska området, där åt vi på en grekisk restaurang som jag ätit på förr, mums god mat.  


Hem kom jag också, Charlotte hade varit inne i stan på tjejträff och därför blev jag taxidriver hem ( :, men det var skönt att slippa ta tåget hem.

Fredag, in till sf igen, skulle möta familjen jonsson på castro, men påvägen dit råkade jag hamna i min pärlaffär hihi, och blev lite fast, så jag hann aldrig dit, så istället mötte jag fie utanför forever 21 idag med, lite shopping blev det allt idag och givet en jamba juice, sedan blev det middag på honey honey ( : , wiie gott, men väldigt länge sedan. Jag och Fie tog sedan tåget hem till Los altos.


Lördag, Jag jobbade, charlotte och oscar skulle ut och cykla, så vi tog ebban med oss och for till cuesta park, lekte av oss lite, för att sedan köra hem för ebbas naptime. Då passade jag och Fie på att göra choclatechip panncakes mmmmmmmmmm så goda de blev, och gud så illamående vi blev och mätta, sinnes. Men tack och lov hade vi faktiskt varit hurtiga och varit ute och gått en runda på morgonen , så lite får man väl unna sig ( : .... När jag slutade åkte vi och hämtade upp victoria, och det bar av mot Gillroy outlet. Träningsskor stor på listan, jag agerade löplabbet nisse, haha hjälpte töserna, -Nä de där skorna går inte, - Men hur snörar du dina skor, - Du kan inte bara trampa i sådär. Haha kände mig smått skadad. Men från new balase kom de två tjejerna med nya träningsskor. Sedan var det converse affären som gällde, köpte mig två par, och sedan varsitt par till emse och alex.

  På kvällen chillade vi bara, men spy äcklig chinamat och film, och en del snacks.........


Söndag, san francicso. DAGENS MÅL= att få Fie att förstå varför jag gillar sf så mycket, och få henne att tycka likadant....

Vi hade satt på oss träningsskorna, så vi var redo för mycket gång, och så blev det också. Vi hoppade av vid millbrae, tog barten till civics center, sedan började vi gå. Mot hight, hippie området som jag diggar. Jag älskar att bara gå omkring och njuta av san francisco, och jag tror jag fick fie att förstå vad det r jag gillar, hela atmosfären är helt underbar, jag bara har ett sånt fånigt leende hela tiden hihi ( : , kan man vara kär i en stad?????


Victoria slöt upp med oss, sedan gick vi bort till golden gate park, och tro det eller ej, vi hamnade mitt i en Dahlia tävling, mamma kan du ana hur glad jag blev och hur ånga bilder jag tog, helt sjukt så fina bommor. Fie bara gick och skrattade, hon blev av med mig en gång och frågade victoria vad jag var, då tittade bort, och längst bort i rummet stod jag och tog närbild på en av de alla dahliorna ( : , haha Elin was in heaven ( :......


Måndag, santa cruz, bara gick och mös i surfbyn. På kvällen körde vi Tina till flyget. Sedan somnade vi med fånigt leende och lyckliga till Mamma mia, den filmen är som ett lyckopiller ( :


Tisdag, Fies sista dag, Körde ebba till skolan, sedan åkte vi till hillsen och gick en långt runda. PÅ kvällen var det aupair möte, hahah Nu har jag äntligen någon annan som förstår varför jag hatar de mötena hahah, så många mystiska människor, man kan inte göra annat än att skratta.


•-          Do you have any problems with your family??

•-          Yes there are always a lot of problems.....

•-          Like bla, bla, bla, bla and so on... Do you have any problems with your family???

•-          Yes I do...

•-          And how long have you been here then?

•-          I have been with the family for two day.


Tjohej hahah två dagar, kom igen tjejen..... Vi fick oss några skratt


Tisdagkväll, körde jag min loppa till flygplatsen.

Så väldigt glad att få haft dig här, du är toppen Fie, vad skulle jag göra utan dina fisar och sprakar i magen, sååååå mysigt att dela säng med dig ( : , saknar verkligen att inte kunna sova på nätterna haha.


Hoppas allt är bra med alla där hemma, miss you all.

Puss och kram 

                     

   

                                              

                                               

              
                                             

                                           

                                          

                                         

                                        

                                       
       

                                       

                                       

                                        

                                       

                                      

                                      

                                     

                                                  


tillbaka i vardagen igen

yes så är det, börjar komma ut eller har kommit ur jetlaggen nu, men det var lite jobbigt i början.
  som sagt jag var ju hemma i 10 dagar, och det var helt toppen att vara hemma, lite konstigt dock att betala pengar för att åka hem och det för att åka på semester, skulle aldrig kunna tänka mig att åka på semester hem till Klagshamn haha ( : . men det var värt varenda öre. Allt gick dock i ett, jag körde hit och dit, låg lite på soffan, åt mammas mat, njöt av underbara kramar och människor. Var över i köpenhamn och firade min Lines 21 års dag, ja som sagt mycket farande hit och dit, men det gör inget, trött var jag, men hallo någon sa en gång till mig att sova kan man göra sen, lyssnade och körde stenhårt på dessa visdomsord ( : .. Somnade gjorde jag allt när jag satte mig på planet hem, sov nästan hela tiden ( : , sååå skönt, haha fast dock fick jag smått kramp i kroppen, det är så långt tid man sitter stilla ju, hade sedan otur att ha ett plan so var försenat, så jag fick spendera tid på flygplatsen , TJOHOOO, var så trött att jag höll på att gå sönder, så när jag väl kom på planet somnade jag innan de hann lyfta och sov sedan konstant i två timmar, and welcome back to CA and San francisco.
  Tidsskillnad joo tack, första dagen var värst, jag kom ju hem vid tre på natten och började jobba vid 8.30 som vanligt, ganska hårt må jag säga, men ungakroppar klara sånt hihi ( : , bit ihop vet jag. Men jag somnade dock så fort jag slutat, kl 5 gick jag upp på mitt rum, okej elin power nap, ställ klocka, spinning 6.30, det klarar du, klockan ringer, elin stänger av, elin fortsätter sova, och elin sover till 6 nästa morgon , så har elin fått sin sömn. Jag tror jag var i behov av sömn ( :

Veckan sprang, som vanligt, ebba har börjat ny klass och går nu 3 dagar i veckan.
  I fredags var jag med victoria, desi and cosima, chillade och tittade film.
Lördags jobbade jag förmiddag, sedan åkte jag och victoria till santa cruz för att gå på spelning, riktigt nice, dock kände jag mig som riktig mormor, alla andra var i 16års åldern, har aldrig kännt mig sååååå gammal, men kul var det.
  Söndag, Eln var döds trött och inte sugen på att göra något, helst bara sova, det finns de dagarna man känner så, gick på bodypump på morgonen, sedan chill dagen, ut och åt sushi med charlotte och oscar på kvällen.

Ny vecka nya tag. Var ute sprang/gick med victoria igår , haha slutade med att vi var ute 3 timmar nästan, LYSSNA ALDRIG på mina tips och genvägar haha, Elin genvägar =senvägar.........

Men jag är extra glad denna veckan, för imorgon kommer familjen Jonsson till san francisco, så på torsdag ska jag in och träffa dem, stjäla lite kramar ( : . Ska in på fredag med efter jag slutat, och sedan ska jag ta med mig min fie lotta hem till mig, tjohej lite sällskap i min säng hihi ( : .

btw har bokat resa till NY, eller armonk, tror jag det heter, där Tina ska vara aupair, ska hälsa på henne, och ha the weekend in NY, ska bli toppen.

kram på er alla, saknar er ganska sådär mycket.

                                                

                                                

                                               

                                               Birthday dinner at Lines ( : 

                                             

                                             Mitt i allt skulle vi göra en födelsedagsbandaroll till Line,  haha

                                            

                                             Just love this girl ( : 

                                            

                                           Fika med Ellan i västrahamnen, världen bästa siames ( :

                                            

                                            Fie i sin nya hatt, sjukt snygg är hon........

                                          

                                           Nämen såååå söta ni är ( ;

                                         

 Att det finns så underbara människor hade jag inte kunnat tänka mig, och att dessa är mina vänner är ju helt underbart, Är så himlans glad för er, kändes skönt att veta vad jag har när jag kommer tillbaka, ni är bäst allihopa.

RSS 2.0