..

                              

     =

                               

                               

                               

                               

                               Emeli kan du gissa vad detta ar? haha ( :

3 weeks to go

Om tre veckor ligger jag hemma och sover i min lilla sang i mitt fina rum ( : ...
  Helgen borjade med att jag och victoria akte till Nickel city dar de var nagra band som spelade, de var faktiskt tva riktigt bra band, Desi och en finsk tjej slot ocksa upp..
 Lordag, gick upp tidigt for jag skulle prata med moren och faren min, men ville hinna med en loprunda innan. Vad ute och sprang i 1 timme och 20 minuter, vilket resulterade till en sjukt morbultad Elin, tjena jag har aldrig kunnat springa sa langt forr, fick dock pausa 5 min for fick kramp i magen..  Efter att ha pratat med paronen blev det lite segande, tittade pa Ullared, hahah herre mina gudar, vilka manniskor det finns, eller ar jag en av dem? blir ju radd for svenska folket haha...
  Victoria och jag tittade pa avsnitt 1, vi satt minst sagt emd munnarna oppna, finner inte orden hahah..
Sen blev det lite shopping, maste ju kopa det sista, men hur fasiken jag ska fa ner allt, det ar en fraga...
 Pa kvallen akte vi till Santa cruz, malet var att se dizzy balloon, sjukt bra band, blir sa glad av deras musik.

 Sondag roadtrip till napa valley och sonoma. Sa vackert detta landskap ar. Hostens farger ar ju bara sa varma. Blev i vart fall en hel del foton tagna, men inte sa manga som jag kanske onskat, men da har jag ju en anledning att komma tillbaka, och dessutom vaar 21 sa att jag kan ga in pa nagra av alla dessa vingardar och ga pa vinprovning ( : , det ar ju halva poangen med att aka till en vindistrikt eller vad sager ni ( ; ?

                              
                                

                                 

                                

                                

                                






                                 

          

                                              

       

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Nu vill jag att mitt photoshop ska fungera....

         

         

        


Santa cruz= surfarnas mekka

 Lang helg helgen som har varit, tycker dock det ar lite trist ibland att vara ledig ( : , vet inte vad jag ska gora, i vart fall inte pa fredagar, for alla andra jobbar, men men det blir tid till sig sjalv och fixa och dona..

  Lordag var heldag med Vickan ju. Hade inga planer for sondagen, men sa ringde Desi och fragade om jag ville hanga med till Santa cruz, det var tydligen en varlds surftavling ( : , och vem sager nej till att aka och titta pa surgare ( : ? , inte Elin i vart fall..
  Det var sa otroligt hoga vagor, jag blev sjosjuk av att titta pa dem, men det var givetvis utmarkta forhallande for att surfa, och perfekt laga for mig att anvanda min nya kamera ( : , blev en hel del foto.
 Efter att ha statt och frusit ett tag och tittat och fotat, kande sig Elin valdigt fardig. Sa vi akte forst till en butik som typ hade surfstyle outlet, coola saker, kopte mig en stenfrack santacruz T-Shirt, det maste man ju ha.. Har borjat jobba upp mig pa ltie coola och olika T-shirts nu, har aven kopt en OBAMA, det maste man ju ha med ( : .
  Efter outletten akte vi ner till downtown, gick i lite secondhandstores och sedan till en loppis, det ar sa harlig stamning i santa cruz, allt ar bara sa chill, verkligen surfstyletown..

 
  Igar satt jag och tittade pa ensam mamma soker ( : , haha ar det bara jag som grat till sista avsnittet ( : ? , det ar sa fint med karlek haha, tror jag behover lite karlek jag haha, Vanner och familj , KRAMAR nar jag kommer tack hihi ( : .

 Btw den 7 december anlander jag back to sweden igen ( : . Miss u all

Nu ska jag sy lite hade jag tankt mig och parla lite (eftersom det inte finns en oversattning pa beading, sa far jag val saga parla ( : , )

                                      

                                                                  WELCOME TO SANTA CRUZ

                                      

                                      Akta dig for fasiken ( : 

                                      

                                     Bilden ar inte sa bra, men den ar lite rolig dock, du och jag kompis.

                                    

                                    

                                   

                                   

                                  

                                 

                                 

                                 

                                 

Academy of Science

 Efter en ny vecka foljer en ny helg.
I veckan har vi lekt med Ebbas vanner, linnea och Elsa.
Ebba var bara for rolig haromdagen nar vi akte bil. Jag hade radion pa och Ebba satt bak i sin barnstol, hon ar dock vand sa att jag inte kan se hennes ansikte... Helt plotsligt sager Ebba - Elin jag shakar my ass.... hahaha vad svara man pa det haha, onskar jag kunde se hur denna lilla dam dansade dar bak i barnstolen.
  Sa var det antligen Torsdag, dagen som Ebba langtat efter hela veckan, vi skulle hamta Maggi och farfar Anders pa flygplatsen. De hann inte komma innanfor dorren och Ebba hade hunnit visa alla sina saker, inte minst sina dressup klader. Minns det sa val, nar jag sjalv var liten och hade nagon pa besok, Ville ju visa upp alla nya och gamla saker som man hade ( : ...

  Veckan HOJDPUNKT ar nog allt nar man kamera ANTLIGEN anlande. Som ett litet barn pa julafton tog jag emot den av fedex mannen, kom bara innanfor dorren och slet sedan upp boxen, OMG den var fylld med kamera saker ( : . Sa nu har jag med en systemare, glader... Nu ska det blir blombilder till massor och en hel del Ebbolina bilder.

  Igar, fredag: Victoria och Eloin visste inte vad de skulle gora, sa de hyrde film, kopte sig en annanas, poppade popcorn, tande ljus och satte oss bekvamt i Elins sang, pa tvn rullade filmen Aliens Vs monsters igang (btw en tecknad barnfilm) igang. Kande oss verkligen som 20aringar, vi kom aven fram till att nasta gang vi ska veckohandla ska vi gora det pa en fredagkvall, det finns namligen parkeringsplatser anda framme vid ingangen till safeway + att det ar ganska folktomt inne i affaren, undra varfor? vad gor folk pa en fredagkvall liksom ( : ?

 Idag vaknade jag tidigt, den lilla Ebban har hostat hela natten, stackarn. Blev en kort loprunda (fy for att springa pa morgonen, dodens).
  inom safeway, lamnade tillbaka 1 dollars filmen, inom banken. Hem och upphamtad av Victoria. Mot San fransisco bar det av, som jag sagt sa manga ggr forr, jag ALSKAR denna stad, det ar nagot speciellt.
  Vi korde forst till min parlaffar, lar va sista gangen jag gjorde besok har, darfor blev det en timme dar inne ( :, glad att det inte var min syster jag hade med mig, utan en Victoria med talamod till 1000.
  Sedan stallde vi in GPSen mot Academy of Science som ligger i Golden gate park. Kan saga er att det blev en hel del foto.
  Dagen avslutade vi i Haight, just love it ( : ..
Trott korde vi hem och nu sitter jag har hemma, har en hel del att fixa med, och eftersom jag ar en av de segaste manniskorna pa denna jord, sa tar det sa langt tid for mig att fa tummarna loss, sa hogen av saker som ska goras blir bara hogre och hogre....

 Nu har jag skrivit for mycket och det ar val bara mamma, syster och Fie som orkar lasa igenom allt haha ( : , +Victoria haha, som redan vet allt som hant.


                                    

                                    

                                   

                                  

                                 

                                 

                                 

                                

                                

                                

                                

                                

                                

                                

                                

                                

                                

                                


Hej HOSTEN har verkligen borjat komma, inget mig emot, dess farger far mig att varmas upp anda in i magen ( :


Halloween

Sa har halloween firats igen. Denna gangen gjorde vi det inne i San francisco. Herregud ma jag saga, det ar i USA man ska fira halloween, alla klar verkligen ut sig, kanske inte till en borjan, men pa kvallen gar varenda kotte runt i sina drackter. korta, longa, heltackande, i glada farger, glittrande, hariga you name it..
  Som Pippi langstrump och med mig have jag victoria som en 80tals brutta vandrade vi genom san francisco, vi motte upp med ett helt gang svenska aupairer, bland annat Josefine som jag traffade for 100 ar sedan typ ( : , men i vart fall hade vi lite forfest och gick sedan vidare till en bar for att sedan ga vidare till en klubb, men val framme vid klubben avr vi ett antal som  beslot oss for att avsluta kvallen har, 30 dollar for att ga in pa ett stalle som verkade lite sadar halvbra, Nej tack ( : .
  Men hade allt som allt en trevlig kvall, umganget kan ju inte bli battre nar man ar med vickan ( :

 Idag har Ebba varit i skolan och sedan akte vi ut till san antonio farm med Brandie, Linnea och Siri ( : ..


                                   

                                    

                                     

                                      

                                     

                                      

                                     

                                     Finn ett fel ? 


                                    
Ebba har ocksa fargat haret ( :, men sag inget om att de ar organet, ebban tror det ar rott ( :, allt klar en skonhet?

RSS 2.0