Yosemite

Sa har annu en vecka gatt, helt tokigt sa fort tiden gar, jag hanger inte riktigt med. Forra helgen blev en super helg, var med Line inne i San francisco pa lordagen, riktigt mysigt, som alltid, vi akte till ett omrade haight and .. nagot (kommer inte ihag vad det heter), men i vart fall ar det ett hippie omrade, riktigt coola sma affarer, mer designer things. Nar jag kom hem fran San fransisco ringde jag Matilda, for hon hade sagt kvallen innan att hon antagligen skulle ga ut. Sa det blev utgang, trots en sjukt trott Elin hihi. Var pa en bar i paolo alto, nar den stangde skulle vi dra vidare, men insag att vi inte hade nagonstans att dra vidare till hihi, sa det fick bli natta mat pa dennis istallet. Kom sedan hem vid halv fem, sedan bums i sang.

Sondagen borjade med att prata med farmor och farfar over skype. Pa eftermiddagen akte jag till ett shoppingcenter med jossan, matilda, Mike och basse. Vi gick runt, och tro mig jag shoppade nastan ingen hihi. efter att vi fatt mat i vara magar hyrde vi sex in the city och akte hem till basse och Mike.

Jag kommer inte ihag vad jag gjort i veckan, hihi det vanliga antar jag, varit pa lekan, kort ebba till skolan, bibbland, zoo mm, massa lek.

I fredags korde jag familjen till flygplatsen. Sedan blev jag sjalv hamtad vid fem tiden and pagarna, vi hamtade sedan upp Jossan och Matilda, for att bege oss pa weekend till Yosemiti, en national park. Denna park ar ett maste om man ar i california har alla sagt till mig. Har finns bland annat en av klattrarvarldens mest kanda berg som man kan klattra, klatterfolkets motsvarighet till mecka.

Efter ett antal timmar i bil, med stopp pa jack in the box, kom vi fram till var stuga som vi hyrt, en liten mysig stuga. trotta som barn somnade vi ganska tidigt. Vid halv tio nasta morgon satt vi i bilen pavag in till parken. Det gar inte att beskriva med ord hur vackert det ar i Yosemiti, alla som kommer hit maste aka dit sager jag bara. Eller en fordel ar ju om man gillar naturen. Jag gick i mitt esse i vart fall, fotade valdigt mycket. Det blev inte sa mycket hikande, vi tog bilen och korde runt istallet, ( man ska ju inte slita ut sina ben nar man ar ung, har jag fatt lara mig av mitt sallskap under denna helgen haha).. Nar skymmningen borja komma begav vi oss hem till var stuga igen, inom affaren for att kopa snask, sedan in om en pizzeria, som serverade sin pizza pa pappertallrikar. Kvallen sluatde med heta diskutioner haha, delvis skrikande, alla i stugan uppskattade inte det men men haha.

Idag sov vi lange, checkad out vid 11, sedan korde vi hemmat, men hem ville vi inte, utan vi tog en tur om IKEA istallet. Assa det kanns som hemma att vara dar, helt konstigt, slutade dagen med att ata annu mer an vad vi redan gjort under denna helg, va fan har man borjat frossa kan man lika bra fullfolja det, det ar sjukt som vi svenskar kan fa varnadra att ata, och jag forstar verkligen hur man kan bli fet i detta land, det finns SA MYCKET gott som man kan ata..

sluta fran mig for idag, nu ska jag nog sy litta....
Langtar till pa onsdag da jag ska hem till Line, for att sedan pa torsdag fira thanks giving med hennes familj ( :.
ha det fett.

Jag kan inte lagga upp alla bilder, eftersom det ar mer an 300 fran denna helgen, sa jag far valja ut lite godbitar. Om ni vill se fler av mina bilder brukar jag lagga ut fler pa facebook, eftersom det gar mycket fortare dar.



Jossan gillar chips


Glada flickor i baksatet av bilen


stugbyn som vi bodde i..


ooo borde bli fotomodeller allihopa, vet verkligen hur vi ska posa framfor kameran


Laddade upp pa lordagen med en TYPISK amerikansk breakfast, pa en typisk amerikans resturang







vig som fa haha







tradkramade jag..




Det finns en hel del bjornar in Yosemite national park, men detta var tack och lov det narmaste vi kom nagon.









Underbara host,


efter manga om och men lyckades jag stalla in timer pa min kamera hihi


lite smatt trotta flickor.


kottbullar, potatismos, lingonsylt och brunsas. gott, men dock inte som mammas ( :



Underbara Jossan far aran att avsluta bilderna fran en helt toppen helg, denna bilden sager allt, haha

lite fika



Jossan Njuter av den varmachokladen ( :


Jo jag tyckte ocksa att det var gott, with cream, oh yes please hihi

NEW YORK

Nu har jag och Line bokat flyg till New york, den 4-7december, jihuu kommer fa uppleva julkanslan i new york. Vi har bara ett litet problem kvar hih, vi vet inte vart vi ska bo, men hallo man kan val talta, dar ska val vara en san dar stor park central park eller nagot hihi, satta upp ett talt dar ar val helt okej, eller vad sager du pappa ( : ?

Nu ska jag sova ar trott som en hel farm av gnur. Imorgon ska jag umgas med mina sota Jossan, och pa lordag ska jag in till San fransisco och traffa Line, (jag borde spara pengar litta, men va fan man lever bara en gang). Pa sondag ska jag, Jossan, Mike och Sebbe aka till ett shoppingcenter ( :,,, ja hur var det jag skulle halla i mina pengar, men man kan ju ga och shoppa utan att shoppa, eller det dar blev konstigt, men man kan ju bara titta. LYCKA TILL ELIN...

Men jag ska i vart fall till New york ( : wieeeee

kommer bli en lugn helg

Jobbade bara till klockan tre igar (fredags) , sa nar jag slutat jobba akte jag och Malin till IKEA, det kanns sa hemma att vandra omkring pa ikea hihi, vi gar och pekar pa allt, - OOO titta Elin, dessa kopparna har vi hemma, det ar nastan sa jag skulle kopa en och bara sitta och halla och titta pa... standard komentar from Malin. Det roligaste med Ikea har ar matavdelningen, GUD, jag handlade hem massor med mussli till familjen. Men jag sag att de aven fatt in pepparkaksdeg och mor annas pepparkakor och pepparkakshus, hihi + julmust och glogg, hallo man saknar ju faktiskt sitt hem nar man ser allt detta, sa IKEA far sluta upp med dessa fasoner.
Pa kvallen var jag ute och at med Julie och tine, och en kompis chris som jobbar pa starbuck (bra att ha kompisar som jobbar pa starbucks, hihi det blir liksom billigare da haha ( ; ).. Det blev mexican food igen, det var super gott. sedan drog vi vidare till ett fik, det ar vad man kan gora ju..
Idag ska jag bara ta det lungt, for jag kanner mig fortfarande sa himla risig, behover bara vila, fast Jossan kommer snart hit, sa vi kommer val aka nagonstans och hitta pa nagot, och kanske ut och ata ikvall, vem vet..

Jag maste bara skriva ett ordsprak eller vad man ska kalla det som jag sag i ett av vara klassrum. det ar valdigt bra tycker jag:
"In life you must do only two things,
  Make choices and live with the consequences"

Detta ar sa sant tycker jag, valdigt djupt idag haha.
ha det margarin. Saknar mina fiskorvar (ni vet vilka ni ar hihi)

.



MM snabbmat, verkligen bra for figuren hihi......



MM glass, aven det med bra for kroppen, "ata bor man annars dor man" hihi,



jag och Tine , ladybug och fe


Malin och jag, brillorna klar allt hihi



PippiEbba, i mina nyckelpige antanner.



Hade problem med mina vingar, gick in i ALLA med dem, sa efter att ha gatt med dem pa detta vis ett satt akte de av.....



Pumpor pa Ebbas skola



Fetaste filmer ever, i har nog aldrig skrattat sa mycket..



posetime, Rundan pa ebbas skola avslutades med ett foto



Laddade infor en dansig kvall.

hi svej

Nu har jag varit med om att fira en Amerikansk Halloween, och om jag sager som sa, det ar inte som hemma. Allt ar helt extremt, men det ar faktiskt valdigt roligt, jag tycker vi skulle fira halloween lite mer i Sverige, ga in for det sa som de gor har. De flesta tradgardarna har varit smyckade med spoken, monster, haxor och en massa laskiga ljud som satts igang nar man gar forbi (faktiskt skrammande nar man vandrar hem sjalv mitt i natten, eftersom det inte finns gatulampor, blir det verkligen mitt i natten).

Pa sjalvaste halloween akte jag med Charlotte och Ebba till ebbas skola. Dar hade de byggt upp varsta gangen man gick igenom alla klassrummen, alla lararna satt i olika rum som forestallde olika saker, och overallt fick barnen en liten gift. san tur var bestod den inte av godis. Efter att ha gatt runt pa skolan, akte vi ner till Los Altos downtown, dar tog vi en fika for att sedan ga runt i affarerna och trick or treata lite ( : , HELT TOKIGT sa mycket godis ungarna samlar pa sig.

Vi akte sedan hem, jag tog mig en nap, eftersom jag var helt slut, for jag hade suttit uppe och sytt hela natten hihi, Ebbas pippiklanning och min egen outfit.

Vid halv sju motte jag Jule och Tine vid universitystreet, vi tog med oss lite mexican food, snabbt in om starbucks, sedan hem till Tine. Dar at vi den super goda maten, fick aven smaka pa rispudding, smakade precis som risalamalta (hur det nu stavas, smakade som jul i vart fall). Sedan var det dags for kvallens HOJDPUNKT, satta pa sig vara outfits hihi. snygga som attans och med en anlandande Malin begav vi oss till Stanford. Festan var mycket lyckad, fast de festar inte riktigt pa samma satt som vi gor hemma hihi, men man kan ju inte fa allt man vill ha. Jag traffade en massa spannande folk, gick runt och pratade med alla ( : , ...... Vid fyra kom jag, Malin och Tine, trotta och blota av regnet hem till Tine, vi somnade alla dirket, mycket nojda med var kvall.

Klockan 11 vaknade jag, helt klarvaken, tittade ut genom fonstert, upptackte att regnet OSTE ner. Hade tur och fick skjuts hem av oscar och Charlotte. Dagen blev en sege dag, akte och tranade, och sedan pa kvallen var jag ute och at fodelsedagsmiddag for Julie. Lordagen avslutades pa starbucks (jag ma saga att det suger att vara 19 ar i detta landet, man kan ju inte gora annat an att vara pa starbucks pa en lordag haha, vi var en aningens deppiga over att sitta pa starbuck en lordag ( : , men men)

I sondags hade jag bestamt traff med Line och Jossan i san Fransisco. Jag hade inte traffat Jossan sen au pair skolan, sa det var sjukt roligt att traffa henne. Hon har bytat familj och bor nu bara 10 minuter fran mig, vilket kanns toppen. Vi hade en super duper mysig, dag kunde inte varit battre, vi var och sag pa bio, at skrapmat och shoppade, avslutade med en fet glass, kan det bli battre hihi?

Dock kande jag mig krasslig i sondagskvall, hade ont i halsen. Mina aningar stamde, jag har akt pa en rejal forkylning, har feber, rinnande nasa, ont i oron och hals, kanner mig ganska ynklig hihi, men det ar bara att bita samman.

Nu ska jag ner och kolla till om Ebba har vaknat an, hon ligger och snusar som en lite gris i sin vagn, med sma mysiga bubblor som kommer ut ur nasan.

.



Lyckades inte fa nagot foto dar bade jag och ebba tittade in i kameran, men men, har ar vi och malar i palo alto




det ar faktiskt host har med, dock ingen sno, men igar regnade det

mm det ar gott med jamba juice




Julie och Tine pa brunsh at stanford










RSS 2.0