santa cruz and Pride festival weekend

Nu har jag klarat mig nastan en vecka utan familjen, tjenamoss vad jag saknar dem, helt tokigt....

Veckan har gatt fort, som vanligt, och det har borjat bli varmare nu, sa det blir mycket badande, I och med att Ebba fatt en pool, den ar inte stor, men sapass stor att vuxna kan bada i den med, sa i poolen kommer nog jag och ebbolina tillagna mycket tid i sommar ( :..
  I fredags jobbade jag, sa jag bjod over Matilda, vi lagade lax, mango och sotpotatis klyftor, limesas och sallad (mmm mamma, det ar sa gott). Till efterratt gjorde jag en jordgubbs, persika och apple smulpaj, den blev faktiskt riktigt god. Nar vi atit upp middagen slot aven Victoria upp, vi satte pa en film, men det blev inte sa mycket tittande dock. men en riktigt trevlig kvall med tjejerna. Dock upptackte jag en brist hos mig, hihi jag kan inte gora poppcorn i kastrull hahah. Om jag sager som sa blev cornen helt SVARTA och det rok som det var varsta branden, hihi sa jag far nog ova pa det..

I lordags skulle jag jobbat, sa jag satt och vantade pa det, men sa besatmmde sig charlotte och Oscar att de inte ksulle ut och cykla, sa jag behovde inte jobba. Ringde direkt till Victoria som egentligen skulle komma vid 1, nu blev det tidigare istallet, av bar det till Santa Cruz, span pa surfare hela eftermiddagen ( : hihi, vi maste ta tag i det dar med att surfa, ser sa roligt ut.

Idag har jag varit inne i San fransisco pa pride festival. Gud det avr nagot utover det vanliga, verkligen roligt att se. Alskar verkligen den staden for dess oppenhet, helt underbart.
  Mat blev det pa honey honey =Ovanligt eller???,,, men nagot som blev utover det vanliga var killen som satt vid bordet bredvid som borjade snacka med oss, han hade tydligen sett att jag suttit och bojt pa huvudet och tagit mig i min sjukt omma nacke. I vart fall fragade han mig om jag hade ont i nacken, och ja som sagt det hade/har jag, han svarade da att han var massor, och om jag ville ha lite nackmassage? , hahha vad svarar man? , Yes why not!! hihi sa dar satt jag och fick nackmassage ( : .


Nu ska jag snart sova ar sjukaste trott, klockan ar bara nio, men jag ar sa trott , och sa ROD, solen tar helt sinnes, man tanker inte pa det.

tjing tjong


                                           

                                               Santa cruz

                                           

                                          
            

                                        

                                        

         Det fanns verkligen alla typer av Manniskor samlande inne i San Fransisco idag, "Alla kan vara med!"

Familjen

Okej hem hann jag komma, hann sova nagra timmar, sedan var det bara upp och stada, tvatta, trana och handla, Sedan var det ANTLIGEN dags att kora till flygplatsen for att hamta mamma och pappa, snacka om att jag har langtat. 
  Jag, Ida och Sanna stod dar och vantade pa vara nara och kara (skumt att tre stycken av oss har familj som kommer samma dag)... Mamma och Pappa kom till sist i vart fall, sa harligt att bara fa krama om dem, om det ar nagot man saknar nar man ar ivag at det just det att bara kunna fa en kram nar som.
  Hem korde jag med tva trotta paron, Lite paj i magen och sedan gick vi ut och gick, in till Los altos downtown, och mamma och pappa fick prova sina forsta starbucks ( : . Hem igen och sedan nastintill i Bingen, det ar ju trots allt ganska stor ttidsskillnad hihi.
  Sitta ner och ata frulle tillsammans och det utomhus i solen, Hallo snacka om att jag har langtat efter det ( :.
Dagen till ara for min syster yster, for idag var det hennes tur att komma, sa for 3 dagen i rad bar det av till flygplatsen, och san tur var kom aven Emse, anne en harlig kram ( : .
  Lordagn jihuuu flugplatsen igen, for idag skulle Alex hamtas. Men ja man vanjer sig ju sa det gick fort att kora till flygplatsen och for 4 dagen hamtade jag slutligen upp den sista..
Det var bara hem och kaka lax, sotpotatis med mango och en god sallad och Limesas MUMMMA for mamma. Sedan borjade varan roadtrip som skulle page de narmaste 8 dagarna, sa har sag schemat ut:

Lordag: Avfard fran Los altos, mot high way 1 och big sur.  vi stannade i en liten dansk by som heter solvang, sa himla dagnsk,.  Efter en lang korning och sent pa kvallen lyckades vi tillsist hitta nagonstans att sova, dock det skabbigaste stallet jag nagonsin bott pa, men som sagt jag kommer aldrig glomma nar pappa skulle dra ut extrasangen ur den sjukt skabbiga soffan, tack att jag har en pappa som offrar sig att sova lite var som hihi ( : , bortskamd eller vad.

Sondag: Malet var santa Monica, och fram kom vi, men vi hade mellanstopp pa herts castle, ett superfint slott tillhorande mr herts. Pa kvallen framme i santa Monica at vi god thaimat.

Mandag: Hollywood here we come!, kandisbusstur, wow har sett micheal J hus massa fler och inte minst dr phills hus haha, vilken stjarndag.

Tisdag: Bildag, korde MANGA MANGA MANGA timmar till Flagstaff dar vi skulle mellanlande innan Grand canoyn. Vi lyckades hitta en riktigt mysig restaurant pa kvallen med eget hemma bryggeri, sa jag fick bli forare och de andra testade alla olika sorters ol.

Onsdag: Grand Canoyon, Snacka om vackert, sa otroligt coolt vad naturen kan skapa. Bonus pa dagen var helikoptertur over grand C, Det hade jag aldrig kunnat dromma om, vilken kansla.
  Pa kvallen kom vi fram till LAS vegas, snacka om kontraster.

Torsdag: Trotta, efter manga dagar pa resande fot, jag, mamma och pappa gick ner till stranden, men slappande var det inte direkt, sjukt hog musik och trangt sa man knappt kunde vanda sig, Kvallen till ara gick till att ga runt titta och spela lite.

Fredag: Enorm frukostbuffe, sjukt gott, sedan gick vi omkring och kollande, det finns sa mycket att se, man kan se hela varlden i en liten stad, pa samma dag kan man bade se venedig och paris.

Lordag: dags att kora lite igen, mellanlanding i en liten by mitt i ingenstans. sova och ata.

Sondag: Hemfard, korde genom otroligt vackra yosemeti.

En helt superduper roadtrip med min familj och Alex, hade inte kunnat bli battre, och sa sjukt coolt att se sa mycket pa bara en vecka, och varit i olika delstater och allt, jag borjar jobba upp mig nu pa att ha varit i manga olika delstater ( :

Men tiden for min familj var ju tack och lov inte slut, vi hade lite mer an en vecka kvar tillsammans.
  Intensivt blev det allt, man vill ju hinna med sa mycket som mojligt. Det ar ju forsta ggn familjen faktiskt aker ivag for att halsa pa mig, sa da vill jag ju visa sa mycket som mojligt.
Det blev en hel del tid inne i san fransisco. over golden gate, muir wood (en redwood nationalpark), gillroy outlet, alcatraz (for familj, men inte mig), santa cruz = sjukt brand familj, hihi vad ar solkram?

Mycket tycker jag allt vi hann med, och jag ar sa himla glad att jag fatt ha er har, verkligen toppen toppen toppen, men det ar jobbigt med, for man inser inte hur mycket man saknat er forran man traffar er hihi, men ni vet jag biter ihop, ( : , jag kommer ju snart hem.

Pusss alskar min familj.

En bonus ar att Fie lotta ska till USA i augusti, TJOHOOOO ska bli fett med smor att traffa henne.  


                                         

                                         

                                        

                                        

                                       

                                      

Tack for toppen veckor med er min family.
  Vi ses snart, mycket snart.

                                                                          

Mexico/Playa del Carmen

sent sent sent jo jag vet....

  Jag och Ida kom till sist ivag till Mexico, haha och det var faktiskt lite kansla av till sist. Eftersom vi bara en vecka innan vi skulle aka insag att vi bokat avresa for fel dag, hihi smarta. Vi skulle aka onsdagkvall, men vi hade lyckats boka tisdagkvall, men tack vara att Ida ringde och fixade kunde vi komma ivag, och mot playa del carmen och vart all inclusive hotel bar det av...

Vi mellanlandade i Atlanta, 4 timmar pa morgonkvisten pa flygplatsen och sedan mot Mexico. Varme Varme Varme mottes vi av, men inget vi klagade pa, det var ju darfor vi hade akt ivag, denna semester vecka var till for att bara fa slappa och kanna av hur det ar att bara ligga ner och sola ( ;

Hotelet var over vara forvantningar, sa himla fint, hogt i tak och allt hihi. Laget var ocksa toppen, kan inte bli battre nar det ligger precis nere vid stranden.
  Vi inledde var ankomst med MAT, gratismat i en veckan, mumma i magen.
Veckan som foljde sag ut foljande:

Fredan: SOla, bada och ata natchos med guacomole ( : ,
Lordagen: utflyktsdag var det dags for idag. Det var meningen att vi sulle ga upp tidigt och sedan ta bussen till Isla mujeres (hur det stavas vet jag inte, men en O utanfor Cancun). Men trotta som vi var vakande vi mycket senare an tankt. Darfor bestamde vi oss for att aka till Cozumel istallet, en O utanfor Play del Carmen. Frullebulle i magen och redo for en dag med snorkling. Vi tog farjan over, helt sinnes sjukt varmt, kandes som om man kort varsta passet, svetten bara rann av oss, men san tur var hyrde vi moppe som fick oss att torka. Mysig dag korande runt pa Cozumel och stanna nar vi kande for det for att hoppa ner och snorkla.
Sondagen: Dags att slappa igen, sol och bad och en bra bok.
Mandagen: Denna dag bar det av till Tullum, dar det fanns en paradisstrand, och ja det var verkligen en sadan, fanns aven mayaruiner, men jag och Ida kande inte riktigt for att vara sa kulturella, sa vi valde beachen ( : .
Tisdagen: Vi hade bokat utflykt med expedia, vi akte till en undervattensgrotta. Helt otroligt coolt var det, att simma i helt rent vatten flera flera meter under marken.
Onsdag: Molningt, men vad gor det nar man ska hem. Dagen var kommen att aka hem. Mellanlandning i Salt lake City, sedan vantade Tina pa mig vid flygplatsen och hem till Los altos kom jag nagon gang vid midnatt.

Sammanfattningsvis, detta var verkligen en toppen vecka, med min kara van Ida.

                                             

                                            

                                           

                                          

                                         

                                        

                                         

Viva La Mexico

and by the way, we didnt get the svineflue hihi ( : , jag LEVER

RSS 2.0