HEMMA

-"Men du ska ju inte vara hemma, vad ar detta"

-" Hej farfar!
-  Hej
- Det ar jag Elin (inte Emeli)....
- Nää, GRÅT Gråt..

- Hej moffi
- Hej, (tittar upp) , Men lilla vännen, Kram och gråt...

- Hej Fie, det är Elin
- Hej, men du brukar inte ringa från din svenska telefon.....
- Nä jag är hemma, lyssna mamma är här bredvid mig...
-  NÄÄÄÄÄ ar det sant, Jag måste sätta mig ner, jag sitter ner nu, är det verkligen sant????

- Är det sant att Elin är hemma?? ,
- Nä vad menar du?
- Jag läste precis pa facebook, där Emeli skrivit att hennes älskade syster var hemma på semester.
- FAN, Ja det är sant.     EMMA ÄR DU KVAR.. GRÅTER DU..
-  JA jag kan inte prata.

- Hej Emma det är jag.
- Ja jag vet jag kan inte prata, jag bara gråter..

Tjohej haha det var inte meningen att jag skulle få er alla att gråta, men så längde det är av glädje och inte att ni tycker det är allt för förfärligt att ha mig hemma så är jag glad hihi.
  I vart fall hade jag och pappa planerat att jag skulle ta mig 10 dagar hemma, meningen var att överraska alla, vilket jag tycker jag lyckades med ganska bra, dock kunde hemligheten inte hållas för mamma, eftersom hon tyckte jag pratat allt för mycket med pappa på senaste tiden, haha jag brukar prata mer med henne än med pappa, Men eftersom jag har så svårt att hålla saker hemligt har jag inte kunnat prata med mamma, hallo hur håller man hemligt att man ska hem???

  Men allt har varit ganska intensivt so far, men toppen.
Viktoria körde mig till flyget i fredags. Planet till seattle var 3 timmar försenat, men under tiden lyckades jag få en ny vän haha som jag satt och snackade med. Väl på planet fick jag en ny vän, haha Jim, som var 5*mig, men ack så trevlig, vi satt och snackade i näst intill 2 timmar ( : .
  Sedan bar det av fran seattle till COPENHAGEN wiieeee, trött men glad mötte pappa mig, men bakom honom stod mamma, så härligt att bara få kramas ( . Me like alot.
  Ni har jag varit hemma halvtid, och har fått träffa många av mina nära och käram gud vad jag tycker om er.
Imorgon bär det av mot köpenhamn och Line som fyller 21 år, och självklart ska hon få fira det med sin bästis hihi ( ; , hennes föräldrar var nog lite besvikna att de inte skulle få fira deras dotters födelsedag, för den skulle hon fira med sin Bästis haha ( : , känner mig hedrad.

Nu måste jag dock sova, snart ett och jag ska upp tidigt för att ut och gå med mamma (ja jag vet, jag är inte som alla andra 20åringar, men det gör mig inget). Men är supertrött, men har haft en mysig kväll med familjen och alex, var ute och åt på restaurang och sedan åkte vi och köpte glass pa lilla glassfabriken och vidare hem till Alex och Emse, Gud vad jag tycker om min familj.

Goder natt till er alla underbara!

                                              

                                            

                                            


DORA

Snart en ny vecka passerad.
  I mandags var jag och Ebba pa great america, haha och jag kan nog inte aka dit igen pa ett tag for Doras kompis Diego said to me - Hi you are the nanny right? I remember you. haha lite pinsamt att de utkladda nissarna kanner igen mig och Ebba, ett tecken pa att man inte ska aka dit for ofta, men det ar ju gratis och tiden gar sa fort nar vi ar dar, hade kunnat vara dar varje dag. Men i vilket fall som helst fick vi antligen en bild med Dora och Ebba ( : . Sa jag tankte bara lagga upp den. 

                                           

                                           

Hej da till Stina ) :

Sa har det varit en helg till med annu ett hej da, det kanns faktiskt valdigt trist nar alla aker, jo jag vet att det kommer nya, men man kan ju inte ersatta de gamla tyvarr..
  Det blev bara en chill fredag, satt och sydde fardigt en prinsessklanning som jag gjort till Ebba, samt sa tillbringade jag en del tid i min tygaffar hihi ( : , njuter varje sekund jag ar dar haha, jag vet fullt normal, inte som alla andra, lite av charmen ma jag saga.
  Lordag var det tidig uppstigning, gjorde mat till mig och ebba och sedan bar det av mot half moon bay dar charlotte och oscar skulle kora ett avdenture race (tavling= paddling, lopning och mountainbike). Jag och Ebba lekte medans paronen tavlade.
  Snabbt hem, snabbt gjorde jag mig iordning sedan bar det av mot Stina, bbq, mums hamburgare och choklad ooch korsbarspaj till efterratt. Sedan var det utgang inne i san francisco. Var runt pa lite olika stallen, dock blev jag nekad att komma in pa ett stalle, No this is not a real ID, hihi what are you talking about, I am from sweden, and they totaly look like this hihi, and a smile, haha men det fungerade inte.. Sa dar gick de miste om 10 stycken kunder, tji fick dem, vi drog vidare till en annan bar. Sedan valde stina och de andra att dra vidare till ett annat stalle, men dar skulle jag aldrig kunna komma in, tjohej for att vara 20 i US.. Sa jag och Johanna gick och satte oss och at istallet, mat och sedan te ( : .. Hem kom vi vid 5 tiden, bums i bingen for mig och Johanna, nu ska vi sova, haha men det varade inte lange, tre timmar senare var vi klarvakna, det var for ljust och for hogljudda barn for att kunna somna om, sa vi lag bara i sangen och drog oss i tre timmar. Frulle bulle i magen sedan kom Ulrika. Eftersom Johanna hade aupair meeting in the park sa begav vi oss mot det, inom Jamba juice first och sedan till parken. Vi satt/lag dar i graset i nagra timmar, sjukt trotta. Kvallsmat blev det pa ett pasta stalle i downtown mill valley. Movienight, trotta men det skulle vara sa. Vi valde en svensk film, haha komme rinte ihag vad den hette, men vi var sa glada att vi hittade en svensk relativt ny film, men den var sa sjuk deppig och gra sa vi sag bara halva, sedan bytte vi till twilight, den ar sjukt bra som bok och helt okej som film, jag somnade dock. Kom hem till Los altos vid midnatt, trott efter att bara sovit 2 timmar, men glad over att ha haft en mysig helg med toppen toser.

Veckan har gatt fort som vanligt, har inte gjort sa mycket, det ar sa sjukligt VARMT har nu, upp emot 100F vilket ar tyo 40 C grader helt sinnes, inte alls skont tycker jag.  
  Akte till half moon bay med Brandie, Linnea och Siri igar (ebbas kompis, mamma och lillasyster). Det var sa fruktansvart kallt dar, helt konstigt att man bara kan aka 40 minuter och vadert andras sa. men vi hade en mysig dag. 

                                               

                                               

                                                Ebba as a prinsess hihi, alltid prinsessa mer eller mindre ( :

                                               

                                              

                                              Av med brillorna Johanna ( :

                                            

              Korde forbi Ida gamla hus, dar jag tror att det bor en hel slakt nu haha att domma pa antalet cyklar i vart fall. 

                                           

                                           

                                            Ebba plockar blommer till sin pappa

                                          

                                          Half moon bay, moss beach, med tidvattens pooler...
 
                                          

                                        Sota som bar, kanske inte det basta fotot pa oss dock haha

                                       

                                        Kandes lite som hemma i Sverige sa jag var tvungen att ha med denna bilden 

                                    

                                    Jag tror detta tradet var lite minst sagt sjukt, eller bara atit for mycket morotter ( ;

                                    
 Far avsluta med en bild pa mig och Stina, Vilken puss vi fick till dar hihi, Kommer sakna dig hjartat mitt,, men du vet decemer here I come hihi..

Lite vecka

kande bara for att skriva lite, inte sa mycket som har hant dock hihi... Tranar som ett djur nuu , hihi sa jakla skont nar man inte ar sjuk, bara kanslan att inte halla pa att do eller ha sa ont i halsen sa att man vet att det verkligen inte ar bra att trana, sa nu ar det spinning, lopning och stryka som galler for mig, trana av min alla kalorier som man far i sig i detta landet hihi..
  Jag och Ebba har varit pa sagostund bade tisdags och onsdags, pa bibblan.
Men veckans hojdpunkt blir dagens utflykt till Great America, jag fick ju sasongspass dar av min kara vanner i fodelsedagspresent, sa jag kande det var pa tiden att anvanda det, och eftersom ebba inte ar 3 an sa kommer hon in gratis. Snacka om lycka for en liten tos som ebbolina, vi akte alla olika karuseller, sag Dora och badade, kan det bli battre?   Sa nu har vi ett urflyktsmal som vi kommer besoka fler ggr ( : .

 I helgen ar det bye bye to Stina ) : , men vi for gora det till en rolig helg aven om det ar en trakig.



                                       

                                       

                          Mamma och Pappa ni ar fakiskt riktigt sota tycker jag, ni ar bast. tycker om er sadar lite ( :

                                        

4th of July

Ny vecka tjohej.....
 Veckan har gatt fort som vanligt, med dock lite hemlangtan, men det ar val sa det ar, det galler att hitta pa sa mycket saker som mojligt for att inte tanka pa det.
  Jag och Ebba har haft playdates, varit pa lekplatser och badat ( : ..
I torsdags slutade jag lite tidigare sa jag akte till Malin, en stockholmstjej som jag traffat pa gymmet, vi tillbringade hela eftermiddagen och kvallen tillsammans, men sol vid poolen, shopping, mat och bio, Vi sag the Proposal, gud riktigt bra film, Vi gick darifran med leende pa lapparna och med fjarillar i magen.
  fredagkvall blev det bio igen, med Victoria och hennes kompis Ninni som ar har fran sverige, kvallen till ara sag vi Hangover, (hihi sjukt rolig film den med, spelas in i Las Vegas, sa det var roligt nar man precis varit dar, kande ju igen sig, dock gick det inte riktigt sa vilt till nar jag var dar haha)
 
Lordag, the 4th of July, USAs independent day. Charlotte och Oscar var ute och cyklade sa jag och Ebban akte till parken dar det spelades musik och var varsta jipput, USA ar sa extrema.
  Pa eftermiddagen bar det av in till San fransisco, var batfest nere vid fishermans warf, perfekt lage for att kunna se raketerna som smalldes i massor. Utgang med dans och sedan ner i bingen.
  Sondag, sadar trott som man brukar vara nar man varit ute dagen innan, sloade oss i lagenheten och gick sedan for att plocka upp borritos och mot bion, hihi ganska mycket bio for mig jaaa jag vet, Idag sag jag Public Enemies, Lite morkare film an de andra tva jag sett, holl pa att somna dar ett tag men holl mig vaken.

Ikvall har jag bara suttit och sytt ( : , alskar nar jag ar pa humor sa att jag kanner for att sy ( : ..

Nu ska jag snart krypa till kojs, ar inte trott , men om jag inte somnar snart blir man ju trott imorgon sa bast att lyssna pa sitt kloka jag. 

                                          

RSS 2.0