Ellan och min vecka

Okej da var det sa att jag inte skrivit pa ar och dar kanns det som.

Ellan har akt hem, tyvarr, det var riktigt superduper att ha henne har, sa skont att traffa nagon fran hemma.
  Forra inlagget avslutades med att vi skulle stanna hemma lordag, och det gjorde vi, vi akte till Stanford shoppingcenter, lite finare och dyrare mall, super nice ar det verkligen, man onskar dock man var lite rikare. Sedan akte vi in till palo alto och at sushi ( : , jag fick kampa med pinnarna dock, men det gick.

Sondag var det TIDIG uppstigning, gick till taget och tog sedan taget in till san francisco, jag var sa sjukt trott sa jag somnade pa vagen in. Vi hade en HEL dag framfor, inledde den med breakfast pa honey honey, kan det blir battre start?
  Sedan tog Johanna sin bil, och jag, Ellan, Ida och Bassa och sjalvklar Johanna med bort till haight, vi vandrade omkring fotade och shoppade. Jag och Ellan sa hej da till de andra och gick bort till Castro district, gay omradet har i san francisco. Vi stannade for fika och gick seedan tillbaka for att kaka middag med Basse. Snacka om att vi gick mycket denna dag, helt stort, och Ellan fick varldens skoskav, men hon kampade pa iallafall.

Mandag, dags att se den roda bron, vi stoppade in oss i bilen och korde mot Golden gate bridge. Vi stannade for fototime, sedan korde vi till Line och at lunch, Ida kom ocksa dit, riktigt mysigt var det, kande mig dock som en riktig hemma fru som aker till andra hemma fruar och later barnen leka medans vi at och snackade.
  Pavagen hem stannade vi for an fler foto.
Pa kvallen akte vi till stanford och gick omkring.

Tisdag, pa schemat stod det gilroy, en super stor outlet, Ellan hade pa sin lista att kopa convers till sig och nara och kara hemma, hon fullfoljde sitt uppdrag, det blev sa manga som 7 par, haha men de ar sa billiga har mot hemma sa det ar val inte sa farligt.

Onsdag, Dags for ellan att aka hem, hade en lugn formiddag, jag borjade kanna mig lite krasslig. At lunch inne i downtown los altos, jamba och bagel. Sedan korde jag och Ebba Ellan till flyget, trist att saga hej da men jag hade haft san toppen tid med Ellan sa jag far val tanka pa det istallet. 

  Jag var sedan sjalv med Ebba till torsdag kvall, och pa onsdag borjade jag blir riktigt kass, fick hog feber och ont i halsen som aldrig forr.
  Ringde runt till massor av doktorer men ingen ville ta emot mig, USA OCH FORSAKRINGAR sager jag bara, var helt knackt, allt jag ville var att ga till en doktor och fa medicin,
Tack och lov fixade det sig och fredag kom jag till, fick medicin.
Sedan blev hela helgen sangliggande, sa sjukt trist, men behovligt.

Har umgats med viktoria i veckan, och taget nagra kaffe med Basse efter jobbet, och I torsdags akte jag in till San francisco och at middag med Line och Basse, sedan blev det film, Zack and mirri making a porno hihi sjukt ball film.

Igar fredag var jag hemma eftersom jag jobbade, och nu lordag jobbar jag fram till tre nagon gang tror jag, sedan ska jag pa examensfest for David....

Snart ska jag till Mexico btw, pa onsdag, sedan kommer jag hem en vecka senare, sedan ska jag hamta modern och fadern dagen efter ( : jihuuu cant wait.
  Men innan dess ska jag saga hej da till tva av mina narmaste kara, Line och Basse ) : , tungt att de ska aka, men det ar bara att bita ihop och vara glad att man har fatt sa mycket tid som jag fatt med dem. 

                                                    

                                                  

                                                  

                                                   Ellans hus

                                                  

                                                 

                                                  

                                                

                                                

                                                

                                                

                                             

                                              Sot tos eller vad ?

                                            

                                           

Tack Ellan for att du kom hit och sag det jag har har, kanns sa himla skont att fa delat det med dig, du ar verkligen en toppen toppen toppen siamesfru, tror inte man kan hitta nagon battre siames. Love you

halvlek

Nu har Ellan varit har i nastan en vecka, helt toppen att ha henne har, ar sa glad att jag har sa goa vanner som jag har.
  Vi forsoker hitta pa sa mycket saker som mojligt, man maste ju hinna med allt, dock lite svart ibland.
Tisdags tog vi det bara lungt pa formiddagen sedan korde vi Ebba till skolan, Ellan var sugen pa att shoppa lite sa jag tog henne till Target ( Fie jag vet vad du tycker om den affaren ( : ), sa Ellan fick kopt lite, det ar sa himla billigt har mot hemma. Vi hamtade Ebba kvart over tva, sedan var vi bara hemma, Pa kvallen tog jag med mig Ellan till silversmidet, hon fick sitta dar och titta medans jag pillade hihi. pavagen hem var det dags, Strabucks, det maste man ha nar man ar i USA.
  Onsdag, santa cruz stod pa schemat, gjorde oss varsin god macka, med bireost och salami gott gotti gott gott. Hade oss en heldag, stranden och sedan ner till downtown, dar Ellan fick smaka sin forsta jamba juice ( : , det ar mycket som ska testas. Pa kvallen akte vi in till San francisco, plockade upp Basse pa vagen och motte sedan Line. Det blev cheese cake factory och sedan bia.
  Torsdag, korde Ebba till skolan och sedan akte vi till Ross, haha ett annat maste, dar kan man hitta det fulaste med aven helt okej klader, men det ar framforallt BILLIGT ( : , we like. Eftermiddagen bara sprang ivag, vi var kort inom stanford, helt fantastiskt universitets omrade verkligen, dock lite val dyrt att ga dar, det har man inte rad med. Nar jag slutade sa akte vi till santana shoppingmall, Mycket shopping har jaa, inte for mig dock med for Ellan.  Vi avslutade med filmmys, Mamma mia, jag somnade forst och sedan Ellan, Nagot ar seriost fel med mig, somnar till alla filmer nu for tiden, forrra helgen somnade jag till tre filmer, trevligt sallskap jag ar ( : ..

Igar korde jag Ellan till taget, hon passade pa att aka in till san francisco medans jag jobbade, skulle kolla laget.
  Medans jag hade playdate har hemma gick Ellan omkring och sag massor av de turist saker som man ska se. 3 slutade jag, satta mig direkt i bilen och korde in till Ellan, lite shopping, sedan akte vi mot berkeley, dar det skulle hallas avskedsfest for Line, overraskningspartaj, blev en marklig kvall men trevlig.

Nu har jag precis slutat och vi ska nog stanna hemmavid idag, Ska in till san francisco imorgon och utflykt mandag och tisdag ar jag ledig halva dagen, sa vi ska nog kunna hitta pa nagot att gora.

Ville bara ge lite uppdatering av vad vi hittat pa so far.

Puss haj leverpastaj

                                               

                                               

                                             

                                            

                                            

                                          

Nu ar Ellan har ( :

Maste bara skriva att nu ar Ellan antligen har.
  Kande lite latt stress nar jag var sen for att hamta upp henne, korde vilse vid flygplatsen, korde nog 3 varv runt haha tills jag fattade, men san tur var sa var Ellans plan forsenat ( : ...
Stod och vantade ett litet tag pa henne och sen helt plotsligt kom hon, snacka om att jag blev glad, att krama om henne var tipp topp ( :. Sa nu sitter jag har, nagra kilo tyngre i magen av svensktgodis och helt varm inombords ( : ..

Nu har vi en vecka fullspeckad framfor oss, maste ju hinna med sa mycket som mojligt.

Men nu ar det sangen som galler for oss bada, Ellan har sadar lagom jetlag nu, klockan ar morgon dar hemma och det ar dags att sova har hihi.

Puss och kram pa er dar hemma. 


                                                  

8 Manader

oj nu har jag glomt att skriva igen, och som jag sagt sa manga ggr innan, sa kommer jag inte riktigt ihag vad jag gjort.
   Forra helgen hangde jag faktiskt mest har i mina hemtrackter, vilket jag inte gjort pa verkligen lange. Pa fredagen akte jag och Tina hem till Matilda, sedan stack vi mot san jose, dar vi slot upp med Matildas gang ( : , det blev dansande pa en klubb, dar det i princip enbart fanns mexare eller asiater, sa jaa man kan val saga att vi skiljde oss fran mangden.
Det blev sen hemkomst, runt halv tre, trott och direkt i bingen.
  Lordag, hade stallt klockan, och gick ut och gick pa morgonen, jobbade sedan pa formiddagen medans paronen var ute och cyklade. Nar jag slutade ringde jag Matilda, som kom hem till mig, det var dags for powerwalk i los altos hills, en bra runda blev det allt. Efter sa kakade vi mat pa fresh choice. ojojoj sa var det lite bradskande, Matilda hem till sig jag hem till mig, gora mig iordning och sedan kora hem till Matilda, San Jose som gallde aven ikvall, Hemmafest hos Anja, en tysk van till Matilda. Rolig fest anda till Anjas vardpappa kom hem for att grannar hade klagat pa att det lat for mycket, sanka volymen och sedan kunde vi forsatta.

Tidigt tidigt vaknade jag sondag, tog bilen hem. Sov en timme och gick sedan till taget, idag skulle mitt gang namligen ha fotodag inne i San francisco. Gick till Honey honey dar David, Basse, stina och Ida satt och at, Malin slot upp, sedan kom Line, johanna, Peter och en ny tjej Ulrika.
  Dagen gick ut pa att vi skulle ta foto pa vad San francisco ar for dig. Vi gick nog i mer an 8 timmar, blev manga bilder, man kan val sammanfatta dagen med supermysigt med mycket goa vanner.
  Av alla foto som togs ska det sattas ihop en bok som vi alla sedan ska kopa.

Veckan som varit har gatt fort, fortfarande lite forkyld, men nu kande jag att det var pa tiden att jag kunde borja trana igen, sa det har jag gjort denna veckan. I onsdags hade jag och Ebba mat och bakdag, lagade kottfarsas, kottbullar, biffar, piroger och en choklad och banan kaka, sa nu har vi massor med mat i frysen.
  Pa kvallen hangde jag med Basse.
Torsdag, GRATTIS min kara fader, och aven kungen far man val saga. Valborg, jaha varfor firar man det? , men fira maste man val. Tog taget in med Basse, slot upp med Line och David.
  Kakade pa honey honey ( haha ar stammis dar), sedan skulle vi "festa" till det lite, haha slutade med att v somnade, sa himla trotta, det gar inte att partaja en torsdag.
  Fredag, Line och Jag korde Basse till jobbet, sedan hem till mig. Line var ledig idag och hade darfor bestamt sig for att umgas med mig nar jag jobbade haha... Jag gjorde matsack sedan akte vi till zoo i palo alto.
Pa kvallen gick vi pa bio, sag ghosts of girlfriends past (tror det hette nagot sant), rolig ( : . Inom safe way, kopte tortilla och guacumole (hur i hela friden man nu stavar det), hyrde en film for 1 dollar i automat. 
  Lordag korde vi in till san fran, hangde i haigh.. tills klockan 4 da det var pa tiden att bege sig hem till Line for hon skulle jobba. Kort stopp vid golden gate, antligen tog jag och Line fota dar tillsammans.
Kvallen blev bara mys, men risgrynsgrot och film, hygge med slick eller vad sager du Line ( :

Tog farjan hem idag och sedan tag, direkt till gymmet, och nu sitter jag har. Har stadat litta, har en ivss Ellan som ska komma imorgon, ska verkligen bli helt underbart att fa besok. Nu har jag varit ivag i 8 manader, det ar ganska lange tycker jag allt.

hoppas ni har sol for det har inte vi, har bara regnar.....

                                            

                                            

                                           

                                           

                                          

                                          

                                        

                                       

                                       

                                      
                           
                                     

                                     
                                      

RSS 2.0