bildtime

     

 

   

                                          

                                           

  

                                        

                                       

                                      

                                       

  

                                       

Bilder fran middagen pa the stinking rose.
  Sedan har jag kopt en fin glitterram, dar hamnade Emma och Fie.
Jag och Ebba fotade lite haromdagen, da Ebba hade tva klanningar pa sig. fem minuter senare hade hon tre stycken pa sig, Ja denna lilla tos gillar klanningar, det kan man inte ta miste om.

Om inte solen kommer far man soka upp den sjalv

JIHUU nu har jag bokat biljett. den 16 mars aker jag till MIAMI ( : ... Wieeee. Dar ska jag traffa My (fran aupairskolan), som ocksa kommer dit. Vi kommer ha tre hela dagar tillsammans, sen aker My hem och jag aker till Felicia som har flyttat 1,5 timme fran miami. Verkligen behovligt med lite sol och bad, sjalvklart ska vi forsoka hinna med och se lite ocksa, sa nu ska jag borja lasa pa lite for vad vi ska hitta pa ( : ..

 Min helg var helt toppen. I fredags kom min hurtiga Ida, vi stack och klattrade. haha tva nyborjare pa att sakra, men efter ett tag kunde vi hur vi skulle knyta och allt och vi gav oss upp pa vaggarna ( : , gick riktigt bra.
Pa kvallen kom basse och Stina, det blev hemmalagade pizzor, kladdkaka med glass och sallskapsresan.
   Lordag morgon, jag och Ida vaknar tidigt, vacker Basse, later Stina ligga kvar och sova. dags att ut och springa. Vi korde upp till Los altos hills, Jihuu en mer an 45 minuters loprunda i uppforsbacke, haha gytt med riktig traning.
  Bakade kladdkaka nar vi kom hem, det var namligen fodelsedagsmiddag inne i san francisco pa kvallen.
Jag akte med Ida in, lite sena anlande vi sist till restaurangen, stinkyrose. ett stalle dar alla ratter innehaller vitlok, riktigt gott. Sedan hem till Peter och Basse, ata kladdkaka och sedan utgang ( : , en riktigt rolig dag och kvall.
  Sondagen blev som vanligt en riktig SLAPPE dag, film, bla sunes sommar, haha jag kan alla repliker ju, nagot ska man vara bra pa ju, "javla fatdare" eller vad sager du emse, " hon borde skjutas, na annu varre, han borde dodas", " Nu tycker jag du ar lite vrang", "mmm lakrisbatar, far man ta? , tack , NEJ" .. haha jag kunde dra alla skamt i forhand, eller sa satt jag och skrattade innan det roliga kom haha.
  Avslutade dock med lite sunesjul ocksa haha, lyckat...

Tisdag idag har varit pa silversmidet, alskar den klassen, jag ar yngst och far hur mycket hjalp jag vill ( : .. Gjorde fardigt en ring idag, helt okej faktiskt, ska fota och visa,
Men nu ska jag sova, helt glad att jag ska ivag i vart fall.
Bilder kommer hem annan dag, kanner att trottheten borjar tranga sig pa lite. 
 

Ha en fet dag och puss pa er.

efter regn kommer solsken

Nu har jag inte skrivit pa valdigt valdigt lange kanns det som, sa da ar det vallla pa tiden att jag tar mig samman och skriver.
  De senaste tva veckorna har varit valdigt regniga, det ar ju regnperiod har nu, sa man kan ju inte bagara sa mycket annat, men jag hoppas att solen ar har for att stanna, var solsken igar och solen skiner in pa mig nu med, eller den gick just i moln, men anda ( : ..
  Okej nu ska jag tanka vad jag har gjort den senaste tiden, jag borjar nog bli lite senil eller nagot, kommer inte riktigt ihag vad jag gjorde for tva veckor sedan...
  Forr forra helgen var jag inne i San francisco som sa manga andra helger, det ar ofta dar vi hamnar allihopa pa helgen, inget mig emot ( : .. Pa sondagen var vi pa Moma, museum of modern art. Vi motte upp Malin, som jag inte traffat sedan hon bytte familj for mer an en manad sedan, var riktigt roligt att traffa henne igen. Malin skulle hamta upp ett stort foto av sig sjalv, hon blve namligen fotad sasom 100 tals andra manniskor blev av en fotograf for nagon manad sedan. Dessa foto har suttit uppe i nagon manad, 100 stycken nya varje vecka har tackt en vagg. Som "lon" for de stallt upp pa att ha sina foto upp fick alla som blivit fotade sin bild, eller det var det Malin, Julie och Tina trodde, de trodde de skulle fa sin egen bild. HIHI men sa var inte fallet, man fick bara en random manniskas bild, sa malin fick forst en gammal man, men lyckades byta med en annan kvinna sa hon fick en ung tjej istallet. Snacka om skumt att ha en narbild pa en manniska man inte ha nagon aning om vem det ar. Men av ren slump ringde Tina helt plotsligt till Malin, - I just saw your picture, hurry up. Sa Malin sprang och letade upp mannen som hade fatt hennes bild, hon lyckades byta den till sig, efter dock lite om och men haha, mannen ville inte riktigt byta forst, men Malin fick sin bild till sist.
  efter lite film hos basse gick vi och at Thaimat, sedan traskade jag mot taget genom ett regning San francisco, FY fasiken pa regn.
  Mandagen vaknade jag med feber, trott och forkyld. Kom ner och tog emot en annu mer febrig liten ebbolina. Sa denna vecka blev en ganska lugn vecka, eftersom det visade sig att Ebba hade oroninflamation. Vi pysslade dock pa onsdagen, gjorde sma stjarnor av trolldeg som vi fargade rod. Alla barnen skulle namligen ta med sig en liten hemmagjort present till de andra barnen i alla hjartansdag present.
  I fredags akte jag in till San francisco tillsammas med Basse, vi gick och kopte Kinamat, den var helt smaklos, sa nu vet vi att vi inte ska ata pa den restaurangen fler ggr. Ida, Line och Mia kom senare och vi satte pa ghost town, en film om en man som dor en kort stund under en operation, efter operationen visar det sig att han kan se doda, och han blir typ som en mediator, dvs ska hjalpa de doda med sant som de inte fatt avklarat innan de dog, helt ok film. Vi somnade tidigt, trotta som sma barn.
  Lordag ALLA HJARTANS DAG. frulle pa honey honey, hihi... Sedan sloade vi bara hela dagen, for att ladda upp for pillowfight pa kvallen. Det ar namligen ett stort kuddkrig i San francisco varje ar den 14 feb, vi malade oss och begav oss ner mot the ferrybuildning. Det var helt galet haha, kuddkriget var hur stort som helst, riktigt roligt.
Efter att ha fightats lite gick vi hemmat, bytte om, och gick pa romantiskmiddag allihopa pa honey honey, haha det kanns som om vi bor hitta ett nytt stalle att kaka pa.
  Sondag, trotta, dagen till ara = REGN=biodag. Jag. Line och Ida laddade upp med snacks fran walgrens, sedan gick vi till bion, vi kom dit vid ett och gick darifran vid halv sju ( : . hann dock bara med tva filmer, push och shoppoholic, redigt daliga bada tva. Gick sedan hem genom ett regningt san francisco.

Denna veckan har jag varit sjalv med Ebba, regnade hela mandagen och tisdagen, sa vi bakade och myste och lekte en massa. Pa onsdagen var pa bibbland, sedan akte vi hem till Ida som fyllde ar, Jihuu kalas, med smorgastarta och marangsviss ( : , Jag och Ebba sov over hos Ida, vaknade pa natten av att Ebba lag pa bredden i sangen istallet for pa langden, om jag sager som sa, ebba ror sig en hel del nar hon sover, sa min natt var ganska somnlos hihi ( : ..
  Igar satte vi ebba i vagnen sedan gav jag och Ida oss ut pa en loprunda, vi var ute i tva och en halv timme, vi sprang inte hela tiden, stannade bla till vid sausolito, en liten mysig hamnby, dar vi gick och tittade pa batar.

Idag jobbade jag bara pa morgonen, snart kommer Ida hit, for idag ska vi klattra, hoppas i vart fall att vi kan fa komma till och fa en sakringskurs och sedan klattra lite. Imorgon ska vi baka kaka, ut och springa, for sedan pa kvallen ar det fodelsedagsmiddag inne i stan for Stina och Ida.

Nu har jag skrivit en massa tycker jag, skrivskramp haha.
Hoppas ni inte snoat bort dar hemma. 

                                                   

                                                  

                                                   Det var ett band som spelade dar vi var ute, nar de hade spelat fardigt slangde de ut en av trummpinnarna i luften, Ida lyckades fanga den ( :

                                                 

                                                 Line you are so good at parking in the city now ( : 

                                                 
                                                 
                                                
                                               
                                               Mia ingick i konsten ( : 

                                              

                                             

                                             

                                             Trotta pa modernkonst, dags att ga hem ?

                                            

                                             Baktime
                                            

                                             
                             
                                           
                                            Alla hjartansdag och pillowfight

                                           

                                          
                                           helt tokigt var det, men valdigt roligt..
                                         

                                        sahar sag flickorna ut nar de kom ut fran kriget ( : 

                                         
            Fodelsedagsflickan. som statt i koket hela dagen, bakat massor av goda kakor och en supergod smorgastarta.

                                          
                                         
                                         
                                        
                                       

                                          "titta en flygande ko" , sa far man Ebba att titta upp mot kameran ( : 

                                      

                                       Hitta tre fel...

                                       

                                     Halsband som jag gjorde till Ida i fodelsedagspresent. 

                                     
                                      Gjorde aven ett halsband till mig sjalv. 

                                      

                                     Med fina bla parlor ( : 

Nu far det vara fardig skrivet for denna gangen, kommer mer nagon annan gang.
                          

                                                 

en mossa kan forgylla dagen

                         Nar jag kom hem i mandags blev jag riktigt glad, det var namligen ett brev i brevladan till mig. Knade mig lite trott och hangig innan, men nar jag sag att det var ett mjukt brev till mig blev jag genast glad, annu gladare blev jag nar jag sag vad det fanns i..... Nagot som jag alltid har dromt om, men jag inte trodde att min syster skulle skicka till mig nar jag ar pa andra sidan atlanten haha. 

tack sys!                                




                                                          

                                                         Sahar kanner man sig nar man inte har den pa huvudet.....

   

   

   

Sahar ser jag ut nar jag far mossan pa huvudet, kan man bli gladare?


                                      


   Tack sa valdigt mycket min alskade syster. 
Jag ar dock lite tveksam an om jag ska vaga ha den pa gymmet, men vi far se, man kommer ju med all sakerhet fa uppmarksamhet ( : ....


                                                     
                                                                      

                                            

en fet helg

hej hopp ta dig ett dopp!
Som sagt klarade jag min uppkorning i fredags, riktigt skont att ha den ur varlden nu.
  Pa kvallen begav jag mig i till san francisco, tog taget tillsammsn med basse, och sedan tvingade jag honom att ga fran stationen hem till honom, haha gud vad dagens unga manniskor ar sloa ibland haha, tur det finns sanna hurtbullar som jag , inte sant?  Vi stannade och kakade mat pa en thairastaurang, jag bestallde en soppa, dagens ilandsproblem, hur fasiken ska jag ata soppan, med pinnar? ( da hade jag aldrig blivit fardig,) med sked? (da stannar inte nudlarna), med gaffel? (da finner all soppa av), jaja jag lyckades ata lite, men det tog tid och tillsist gav jag upp..
  Vi gick hem till patrik, da var det filmkvall som gallde, vi sag en film som var riktigt roligt, dock som ni vet har jag svart med namn sa jag kommer inte ihag vad den hette.
  Lordag skulle jag och Stina shoppa lite, stina ar ute efter att hitta nagon klanning, men var shoppingtur var inte sa bra idag, sa det blev lite annat men inte nagot av det vi skulle ha.
Vid fyra tiden begav jag och Stina oss hem till Los altos. Vi akte till safeway och handlade mat, MASSOR med mat.

For kvallen till ara skulle det atas, hihi. Vi skulle ha lite svensk afton, Pa menyn stod det taccos, pa svenskt vis, sedan kladdkaka med glass och jordgubbar. sedan var det chips och godis och Mamma mia. Kan det bli battre?

Nar Ida, peter, Mia och Basse kom satte vi igang med maten. Gud vad gott det blev.
dock kande jag och Stina av att det blev lite for mycket mat, eftersom vi forsatte att smaata av allt godis nar alla hade gatt. Iallamaende somnade vi efter att ha tittat pa lite hipp hipp klipp ( :

Sondag, shopping och superbowl stod pa schemat. Och pa kvallen blev det beck inne i staden.

Mandag, fortfarande ledig, skulle bara hamta ebba och charlotte pa flygplatsen pa kvallen, sa jag passade pa att trana, kande att jag var i behov av det efter helgen. Gick aven pa eng klass pa kvallen, dock var den riktigt trakig sa jag nastan somnade men men.

Nu ligger ebba och sover gott i sin sang, och jag ska satta mig och lasa lite.

Tack mamma for tidiningen, nu ska jag sy ( : , ska borja med hasten till ebba forst, ska aka dit med henne och lata henne sjalv bestamma vilket tyg hon vill att hasten ska ha.

sys det kommer komma ett foto senare pa mig i min nya mossa, btw Ebba tycker den ar stencool, sa jag har sagt till henne att hon kan fa lana den nasta gang hon ska bada, haha den kanske passar henne lite battre ? ( : . vad skulle folk pa gymmet saga om jag kom in med den egentligen haha, hade dock varit lite roligt att se reaktioner. 


                                                                                                                          












                                              

                                              Lite av all mat vi handlade ( :

                                            

                                             kladdkaka ( :

                                          

                                         Stina slickar skalen 

                                           

        

Mia testar sa att lopbandet fungarar som det ska, medans Peter skoter disken...

                                       

                                        Stina lirar lite trummor i pausen pa superbowl.

RSS 2.0