Ellan och min vecka

Okej da var det sa att jag inte skrivit pa ar och dar kanns det som.

Ellan har akt hem, tyvarr, det var riktigt superduper att ha henne har, sa skont att traffa nagon fran hemma.
  Forra inlagget avslutades med att vi skulle stanna hemma lordag, och det gjorde vi, vi akte till Stanford shoppingcenter, lite finare och dyrare mall, super nice ar det verkligen, man onskar dock man var lite rikare. Sedan akte vi in till palo alto och at sushi ( : , jag fick kampa med pinnarna dock, men det gick.

Sondag var det TIDIG uppstigning, gick till taget och tog sedan taget in till san francisco, jag var sa sjukt trott sa jag somnade pa vagen in. Vi hade en HEL dag framfor, inledde den med breakfast pa honey honey, kan det blir battre start?
  Sedan tog Johanna sin bil, och jag, Ellan, Ida och Bassa och sjalvklar Johanna med bort till haight, vi vandrade omkring fotade och shoppade. Jag och Ellan sa hej da till de andra och gick bort till Castro district, gay omradet har i san francisco. Vi stannade for fika och gick seedan tillbaka for att kaka middag med Basse. Snacka om att vi gick mycket denna dag, helt stort, och Ellan fick varldens skoskav, men hon kampade pa iallafall.

Mandag, dags att se den roda bron, vi stoppade in oss i bilen och korde mot Golden gate bridge. Vi stannade for fototime, sedan korde vi till Line och at lunch, Ida kom ocksa dit, riktigt mysigt var det, kande mig dock som en riktig hemma fru som aker till andra hemma fruar och later barnen leka medans vi at och snackade.
  Pavagen hem stannade vi for an fler foto.
Pa kvallen akte vi till stanford och gick omkring.

Tisdag, pa schemat stod det gilroy, en super stor outlet, Ellan hade pa sin lista att kopa convers till sig och nara och kara hemma, hon fullfoljde sitt uppdrag, det blev sa manga som 7 par, haha men de ar sa billiga har mot hemma sa det ar val inte sa farligt.

Onsdag, Dags for ellan att aka hem, hade en lugn formiddag, jag borjade kanna mig lite krasslig. At lunch inne i downtown los altos, jamba och bagel. Sedan korde jag och Ebba Ellan till flyget, trist att saga hej da men jag hade haft san toppen tid med Ellan sa jag far val tanka pa det istallet. 

  Jag var sedan sjalv med Ebba till torsdag kvall, och pa onsdag borjade jag blir riktigt kass, fick hog feber och ont i halsen som aldrig forr.
  Ringde runt till massor av doktorer men ingen ville ta emot mig, USA OCH FORSAKRINGAR sager jag bara, var helt knackt, allt jag ville var att ga till en doktor och fa medicin,
Tack och lov fixade det sig och fredag kom jag till, fick medicin.
Sedan blev hela helgen sangliggande, sa sjukt trist, men behovligt.

Har umgats med viktoria i veckan, och taget nagra kaffe med Basse efter jobbet, och I torsdags akte jag in till San francisco och at middag med Line och Basse, sedan blev det film, Zack and mirri making a porno hihi sjukt ball film.

Igar fredag var jag hemma eftersom jag jobbade, och nu lordag jobbar jag fram till tre nagon gang tror jag, sedan ska jag pa examensfest for David....

Snart ska jag till Mexico btw, pa onsdag, sedan kommer jag hem en vecka senare, sedan ska jag hamta modern och fadern dagen efter ( : jihuuu cant wait.
  Men innan dess ska jag saga hej da till tva av mina narmaste kara, Line och Basse ) : , tungt att de ska aka, men det ar bara att bita ihop och vara glad att man har fatt sa mycket tid som jag fatt med dem. 

                                                    

                                                  

                                                  

                                                   Ellans hus

                                                  

                                                 

                                                  

                                                

                                                

                                                

                                                

                                             

                                              Sot tos eller vad ?

                                            

                                           

Tack Ellan for att du kom hit och sag det jag har har, kanns sa himla skont att fa delat det med dig, du ar verkligen en toppen toppen toppen siamesfru, tror inte man kan hitta nagon battre siames. Love you

Kommentarer
Postat av: B1

Du ser verligen jättebra ut B2! :)



Så himla kul att läsa om alla dina äventyr, önskar att även jag kunde kommer och hälsa på dig!!

Skulle du kunna mejla mig din adress där nere?! :) HEEEEEEEMLISSSSSS! Nej men seriöst - kan du vara jättegod o göra det? God som en chokladkaka! :D



Saknar dig B2! Känns tomt här utan dig, pussokram

2009-05-24 @ 15:48:57
Postat av: Ellan

TACK för att jag fick komma! Det var jätteroligt och ett minne för livet. Jag fick allt- sol, stad, vänner, party, mat, dryck och mys. Ha det så skithärligt i Mexico och få nu inte Svin-flussan! ;) du har varit sjuk så att det räcker!

LOVE YOU min älskling

2009-05-25 @ 21:41:31
URL: http://eleonorelinden.blogg.e

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0